Yanara Francoise Verhoef

Yanara Francoise Verhoef

Gastdocent


Naast mijn werk heb ik altijd volop gestudeerd. Naast fysiotherapeut ben ik ook manueel therapeut en bekken fysiotherapeut. Bovendien ben ik geschoold in adem- en ontspanningstherapie, coaching en counseling, psychosomatiek, psychologie, lichaamsgericht coachen, zwangerschap gerelateerde klachten, mindfulness en meditatie.

Al een aantal jaren verbind ik deze kennis met mijn fysiotherapeutische achtergrond in mijn behandelingen. Ik merkte echter dat het fysiotherapeutische kader niet meer aansluit bij wat ik in een behandeling wil brengen. Graag bekijk en behandel ik mensen vanuit een holistisch perspectief, waarbij oog is voor de totale mens en niet alleen “de fysieke klacht”. Ik wil graag lichaam, geest en ziel integreren in mijn behandeling en jou, als mens in zijn geheel, aanraken. Een aanraking met aandacht, presence, acceptatie, liefde en eerbied. 

Door het lichamelijk loslaten van vastgehouden spanning en blokkades opent jouw lichaam zich weer voor meer bewustzijn, zelfvertrouwen en eigenwaarde.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Ontvang gratis ons Soul Magazine met nieuws en blogs over onze activiteiten