Minette Jacobs

Minette Jacobs


“Het loslaten van het vasthouden, het loslaten van het alsmaar goed willen doen, wees maar hier waar je ook bent”. Als yogadocent laat ik regelmatig deze woorden vallen tijdens een yogales. Maar hoe doe je dat loslaten? Laat maar los, ja gemakkelijk gezegd. Graag vertaal ik loslaten als toestaan, op het moment dat ik daadwerkelijk alles toesta wat er is, bijvoorbeeld pijn, verdriet, ongemak of onrust, dan laat het vaak vanzelf al los.

Tantra heeft mij geleerd om nog meer van mezelf te houden zoals ik ben, om steeds meer vanuit liefde in verbinding te mogen zijn met de ander, om naar de ander te mogen kijken zonder oordeel, het mooie te zien in elk mens.

Ik ervaar steeds meer helder bewustzijn op alles wat ik doe en wat ik denk.

Ik vind het heerlijk om jou te mogen begeleiden in jouw proces, om op een heldere, warme, positieve en compassievolle manier jou bewust te laten worden van je lichamelijke sensaties en grenzen, de kwaliteit van je ademhaling, het ontwikkelen van jouw innerlijke kracht, gedachtegang en gewoontepatronen. Zodat jij je eigen kracht, balans en vrijheid gaat ontdekken.

Ruim 8 jaar geef ik yogalessen en mindfulnesstrainingen, inmiddels doe ik dit nu 5 jaar fulltime en ben ik trotse eigenaar van 2 mooie yogastudio’s. Daarnaast organiseer ik yoga-retreats in Portugal en yogaweekenden. Ik volg op dit moment het derde jaar van de Opleiding Inner Grounding Therapy.

Graag ontmoet ik je tijdens een yoga personal coaching sessie, een workshop, een studiedag. Je bent van harte welkom!

Website: www.body-motion.nl
Geboortedatum: 3 september 1963

Sluit je aan bij onze community!

Ontvang gratis ons Soul Magazine met nieuws en blogs over onze activiteiten