Like van Beurden

Like van Beurden

Docente Psychotherapie

Docente themaworkshops

Mentor en supervisor procesbegeleiding


Ik verzorg een studiedag met als thema: “relaties”. Dit is een buitengewoon interessant, boeiend maar ook een moeilijk onderwerp.
Relaties zijn één van de moeilijkste dingen in het leven. Ik gebruik mijn ervaringen die ik gedurende mijn leven heb verzameld om op deze dag een interessante workshop te geven. De studenten leren een paar handige interventies waar ze direct in hun eigen praktijk mee aan de slag kunnen.

Maar zoals altijd begint een ware transformatie eerst bij jezelf door inzicht en begrip van je eigen processen, waarna je opnieuw, verfrist de wereld inkijkt en anders gaat relateren.

Nadat ik 25 jaar gewerkt heb als avond-/nachthoofd in een ziekenhuis heb ik me  bekwaamd als therapeute. Ik oefen mijn eenmanszaak inmiddels al uit vanaf 1993 en heb dus ruim 22 jaar ervaring als therapeute. Ik beschik ook over de nodige noodzakelijke kwalificaties. Ik heb de Postural Integration opleiding bij Body Mind afgerond, ik heb een opleiding gevolgd in Neo-Hypnotherapie bij Siddharta van Langen en ik ben in het bezit van het ECP-certificaat wat gelijk staat aan een kwalificatie als psychotherapeut.

Ik werk individueel met mensen en gaf in het recente verleden cursussen. Verder heb ik lezingen gegeven over diverse onderwerpen.

Website: http://www.likevanbeurden.nl
Geboortedatum: 20 januari 1945
Woonplaats: Heerlen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Ontvang gratis ons Soul Magazine met nieuws en blogs over onze activiteiten