Leyla Cimen

Leyla Cimen


Ik werk als teamlid bij Soul Institute.
Ik ben Women's Soul Coach en volgde het eerste jaar van de Inner Grounding Therapy opleiding.

In het dagelijks leven werk ik als allround actrice en ben ik moeder van 3 kinderen.
Naast het acteren heb ik 5 jaar gewerkt als zwangerschapsyogadocente en als vrijwilliger voor de Vereniging Borstvoeding Natuurlijk.
Zwangerschap, bevalling en het moederschap kunnen een vrouw uit balans brengen.
Daardoor raken vrouwen vaak verwijderd van hun gevoel en gaan te veel in hun hoofd. Met als gevolg dat ze onzeker worden.
Ik begeleid vrouwen om weer vol zelfvertrouwen hun eigen koers te kunnen volgen. Dat ze weer kunnen luisteren naar hun eigen unieke oerstem die elke moeder heeft. Op dit moment ben ik bezig mijn Praktijk Full Femininity op te gaan zetten

Als Women's Soul Coach trek ik deze visie door naar alle aspecten van het vrouw zijn. Dus het ondersteunen naar zelfredzaamheid en in je eigen kracht komen. Van daaruit kan zelfvertrouwen groeien.
Uit je hoofd gaan en in je lijf zakken om de verbinding te maken met je eigen vrouwelijke energie, zodat je bewuster wordt van o.a: je gevoelens, je eigen sensualiteit en je verlangens.
Kortom je eigen ware essentie leven. 

“Leef het leven.”
Voluit leven zonder je in te houden. Je vrij voelen en alles wat op je pad komt omarmen. Zodat je kunt genieten. Dat is voor mij de essentie van het leven.

Geboortedatum: 31 juli 1972
Woonplaats: Duiven

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Ontvang gratis ons Soul Magazine met nieuws en blogs over onze activiteiten