Floor Slagter

Floor Slagter

Docente Tantra voor Vrouwen, Psychologe

Mentor Tantra voor Vrouwen

Bestuur


Floor Slagter (1978), psycholoog. Ik begeleid vrouwen die zich op en top vrouw willen voelen.

Het doel is de weg
Ik geloof niet in het moeten bereiken van doelen, het leven in de toekomst: ‘als ik mijn doel gehaald heb, dan…’. Je hoeft niet te presteren en het hoeft niet in één keer goed.

Ik geloof dat het lopen van de weg zelf het doel is. Dat je leert van de weg en er van geniet. Het volledig ervaren van het leven op dit moment, meer is er niet. Ervaren dat het leven lichter wordt als je je belemmeringen doorziet en je wonden heelt. Het voelen van de vrijheid als je enkel de verantwoordelijkheid voor jouw leven neemt. Het genieten van je vrouw-zijn. Vanuit eigenliefde ervaren dat er alleen maar Liefde is.

Opleiding en ervaring
Ik heb gewerkt als lerares op een basisschool, als trainer van communicatie- en managementtrainingen en als beleidsadviseur Human Resources in een grote profitorganisatie.

In mijn haast onstuitbare nieuwsgierigheid heb ik naast mijn werk diverse studies, cursussen en opleidingen gevolgd en afgerond: Psychologie bij de Open Universiteit, NLP (practitioner en master), Reiki Master, Coaching en counseling, diverse tantratrainingen, Ayurvedic Tantric Bodyworker en Women's Soul Coach. Op dit moment zit ik in het vierde jaar van de opleiding Tantric Inner Grounding Therapy,

Ik werk met de coachingstechnieken die ik in de Coaching- en counselingsopleiding, NLP-opleidingen en psychologie heb geleerd. Byron Katie is ook een grote inspiratiebron voor mij.
Lichaamswerk heb ik geleerd in de opleidingen van Soul Institute die ik heb gevolgd en volg.

Daarnaast werk ik vanuit mijn eigen ervaring, de weg die ik tot nu toe heb afgelegd:

  • Van mannelijk naar vrouwelijk
  • Van kind naar volwassene
  • Van gekooid naar vrij
  • Van onzekerheid naar eigenliefde

Ik werk als teamlid en docent o.a. voor seksuologie bij Soul Tantra Institute. Seksuologie, kennis over seksualiteit, is een vak voor de studenten om te weten welke seksuele problemen er bestaan en ontdekken welke overtuigingen en gevoelens van schaamte ze zelf hebben rondom seksualiteit. Als je deze overtuigingen en gevoelens niet kent, kun je je cliënten niet goed hierin begeleiden.

Daarnaast heb ik mijn eigen praktijk in coaching en massage voor vrouwen: de Naakte Waarheid. In de Naakte Waarheid komen vrouwen met vragen rondom vrij zijn, vrouwelijkheid en eigenliefde. Ik help vrouwen op weg door middel van coaching, diverse massages en yoniconsult.

Ik heb gewerkt als lerares op een basisschool, als trainer van communicatie- en managementtrainingen en als beleidsadviseur Human Resources. In mijn haast onstuitbare nieuwsgierigheid heb ik naast mijn werk diverse studies, cursussen en opleidingen gevolgd en afgerond: Psychologie, Reiki Master, NLP (practitioner en master), Coaching en counseling, diverse tantraretreats, Tantric Ayurvedic Bodyworker en Tantrisch Vrouwen Coach. Op dit moment studeer ik Tantric Inner Grounding Therapy aan de Tantra Academy.

Het doel is de weg
Ik geloof niet in het moeten bereiken van doelen, het leven in de toekomst: ‘als ik mijn doel gehaald heb, dan…’. Je hoeft niet te presteren en het hoeft niet in één keer goed.

Ik geloof dat het lopen van de weg zelf het doel is. Dat je leert van de weg en er van geniet. Het volledig ervaren van het leven op dit moment, meer is er niet.

Website: www.denaaktewaarheid.nu 
Geboortedatum: 18 mei 1978
Woonplaats: Oisterwijk

Gerelateerde artikelen

    Jacqueline Ananya Snelder
Sluit je aan bij onze community!

Ontvang gratis ons Soul Magazine met nieuws en blogs over onze activiteiten

Overzicht van alle workshops, retreats en events