Claudia van het Kaar

Claudia van het Kaar


Ik ben als docente borstbewustzijn verbonden aan de Woman’s Soul Coach opleiding

In 2002 werd ik moeder en stiefmoeder. Dat was het begin van mijn persoonlijke ontwikkelingsweg. Ook begon ik in 2002 met mijn coachingpraktijk. Vanaf 2006 richtte ik me als coach exclusief op vrouwen. In 2014 heb ik het Centrum voor Vrouwen in Eindhoven opgericht:

een plek om vrouwen en vrouwenwerkers te empoweren, te inspireren en met elkaar te verbinden. Sinds 2015 verdiep ik me in alles wat te maken heeft met borsten en schrijf ik daar een boek over. Sinds 2017 geef ik borstbehandelingen in mijn vrouwenpraktijk. De borsten zijn daarbij niet enkel een lichaamsdeel wat aandacht en verzorging nodig heeft, maar vooral ook een ingang naar de vrouwelijke essentie van mijn cliënten.

Daarnaast coach ik met name vrouwen die zelf ook met vrouwen willen werken, hoog gevoelige vrouwen en stiefmoeders.

Mijn (stief-)kinderen, de uitdagingen van het (stief-)moederschap en mijn relaties zijn mijn grootste leraren. Daarnaast heb ik sinds 2003 diverse opleidingen gevolgd op het vlak van tantra, persoonlijk leiderschap en coaching. In 2015 heb ik zelf de Woman’s Soul Coach opleiding gevolgd die toen nog “Tantrisch Vrouwencoach” heette. Vanaf 2018 ben ik teamlid van de Woman’s Soul Coach, en nu mag ik zelf een rol vervullen in deze mooie en gevarieerde opleiding.

Vrouwen die deze opleiding volgen zullen twee behandelingen van mij ontvangen, en veel leren over borstbewustzijn en –gezondheid.

“There is no tool for development more effective than the empowerment of women.” Kofi Annan

Mijn visie en drijfveer is om vrouwen te empoweren. Hoe meer vrouwen we kunnen opleiden om andere vrouwen te empoweren, hoe meer vrouwen we kunnen bereiken.

Sisterhood – een solide vrouwen-netwerk - is een belangrijke basis van waaruit vrouwen kunnen groeien en hun gaven aan de wereld kunnen geven. Dankbaar dat ik daar mijn steentje aan mag bijdragen.

Website: www.centrumvoorvrouwen.nl

Geboortedatum: 16.10.1971

Woonplaats: Eindhoven

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Ontvang gratis ons Soul Magazine met nieuws en blogs over onze activiteiten