Anna Marie Bays

Anna Marie Bays


Ik werk als teamlid en als procesbegeleider van de intervisiegroepen voor de Women's Soul Coach-opleiding bij Soul Institute. Ik begeleid studenten om hun persoonlijk proces in de setting van de studiegroep te verdiepen; om focus te krijgen op wat er aan de oppervlakte komt wat tijdens een retreat of studiedag is aangeraakt. We werken aan verdere bewustwording van projecties en het steeds meer eigen maken van proceswerk.

Daarnaast heb ik een eigen praktijk, waarin ik werkzaam ben als persoonlijk coach en Women's Soul Coach en begeleid ik maandelijks een Vrouwencirkel in Rotterdam. Zicht op eigen ontwikkeling en groei is hierin de rode draad. Ik richt mij op het daadwerkelijk contact maken met de binnenwereld, op gevoelens en verlangens die op dat moment gezien en gehoord willen worden.

Al vanaf de start van mijn loopbaan 30 jaar geleden ben ik geboeid door de ontwikkeling van mensen en de rol van de innerlijke stem, de roep van de ziel daarin. Eerst als P&O-/loopbaanadviseur en later als coach. In de loop der tijd ben ik me steeds verder toe gaan leggen op persoonlijke ontwikkeling/transformatie. Ik heb o.a. de 3-jarige opleiding en de energetische opleiding bij het Itip gevolgd alsook de Women's Soul Coach opleiding bij Soul Institute. Daar ontwikkel ik me verder in de opleiding tot Inner Groundig Therapist.

Heb het leven lief, het lied dat gaat om alles welkom te heten wat zich in ons leven aandient, of dit nu mooi of niet mooi is, groot of klein is. Om dit aan te zien, er mee te verbinden en er mee te zijn (met alle moed die daarvoor nodig is), is voor mij authenticiteit. Dat steeds weer doorgronden in een oneindigheid aan facetten maakt het leven, de reis, zo mooi.

Website: www.bays.nl (under construction)
Geboortedatum: 3 februari 1967
Woonplaats: Rotterdam

Sluit je aan bij onze community!

Ontvang gratis ons Soul Magazine met nieuws en blogs over onze activiteiten

Overzicht van alle workshops, retreats en events