vrouwencoach opleiding

Woman's soul coach

Women’s Soul Coach is een Coach opleidingsprogramma van anderhalf jaar waarbij je jezelf stevig en krachtig als coach voor vrouwen neer leert zetten. Tegelijkertijd ga je zelf in een diepgaand proces van zelfkennis en belichaming van wie je bent en leer je krachtige tools om mee te kunnen werken als je vrouwen begeleidt.
Leer het feminine healing traject.

Coaching voor vrouwen

Je leert het gehele Feminine healing traject van Soul Institute waarbij je via verschillende sessies en werkmethoden een vrouw kan ondersteunen naar meer zelfbewustzijn en een goed contact met haar eigen lichaam en inzicht in haar seksualiteit en de kracht die dat geeft als ze daar helemaal zelfbewust van is en autonoom in is.

Voor de professionele vrouwencoach

Deze opleiding is bedoeld voor mensen die professioneel coach willen worden en specifiek met vrouwen willen werken.

In het Women’s Soul Coach programma werken we vanuit de principes van Inner Grounding Therapie.

Inner Grounding Therapie is een vernieuwende vorm van therapie waarbij de kennis van moderne psychologische en neurologische ontdekkingen over Trauma en blokkades in het lichaam samen komt met kennis uit de filosofie van Tantra, Yoga en Ayurveda.

Het vernieuwende aspect kenmerkt zich doordat er steeds procesgericht naar de transformerende processen bij de mens gekeken wordt zodat de client zichzelf door middel van de werkwijzen en tools uit deze Inner Grounding Therapie helemaal kan leren kennen en zichzelf werkelijk van oude overtuigingen en blokkades kan bevrijden.
vrouwencoach opleiding 2
Wanneer start het?
De opleiding start in februari 2018 en er is mogelijkheid tot instromen gedurende het gehele voorjaar van 2018.
Vrouwencoach opleiding

Door wie wordt het gegeven?

De opleiding wordt gegeven door hoofddocenten Jacqueline Ananya Snelder, gastdocenten en assistenten van Soul Institute. Zie team pagina

Geslaagde vrouwencoachen

Is er een certificaat? / diploma

De opleiding leidt op tot een erkend diploma tot Women’s Soul Coach. Hiermee kun je je aanmelden bij de Stichting Alive &:amp;Embody.

Referenties

Martien Boom

"Jacqueline Ananaya Snelder heeft een bijzondere manier van werken die letterlijk mijn ogen opende om een heel nieuwe dimensie van genezing en transformatie te zien en te ervaren. Ze maakte gebruik van hulpmiddelen en technieken die ter plekke werken om toegang te krijgen tot mijn bron.

Het delen van gevoelens en het werken aan ieders individuele proces met compassie en focus, met een authenticiteit en eerlijkheid die onmiddellijke inner grounding biedt en een verschuiving in perceptie waardoor er een natuurlijke persoonlijke keuze ontstaat om verder te gaan binnen het integreren van datgene wat ontdekt is in mijn dagelijks leven."

Floor Slagter
"De afgelopen jaren heb ik meerdere opleidingen bij Soul Institute gevolgd. Tijdens de opleiding tot Women's Soul Coach 5 jaar geleden ben ik van lief meisje gegroeid naar een autonome vrouw die bekend is met haar eigen levensenergie en kracht. De begeleiding van Jacqueline is helder, stevig en liefdevol."
Stephanie Borgers
"Ik herinner me de eerste les nog levendig: ik zat erbij als een gekwetst vogeltje, verblind door jeugdtrauma, mij volledig afgesloten voelend van alles en iedereen. Het Women Soul Coach Programma bracht me snel helderheid, over waarom ik me voel hoe ik me voel, en wat mijn kern is. Helderheid brengt licht, en de veilige bedding van Sisterhood brengt je in een uiterst directe, maar tegelijkertijd liefdevolle verbinding met andere vrouwen. Helend, empowering en tegelijkertijd verzachtend: zonder twijfel de meest transformerende ervaring van mijn leven, tot nu toe!"

Over de vrouwencoach opleiding

Hoe lang duurt de opleiding?

De opleiding die bestaat uit 2 fases en duurt anderhalf jaar.
WSC fase 1: Algemene opleidingWSC
WSC fase 2: Verdieping in deep bodywork en Yoni wisdom.


Wat komt er aan bod?
In de opleidingen komen zowel de achtergronden als de werkwijzen aan bod uit het gehele veld van lichaamswerk, lichaamsgerichte psychotherapie, Ayurveda, Yoga en Tantra, Groepswerk. Ook komen er vele natuurlijke vrouwelijke healing technieken aan bod vanuit de Ayurveda, Tantra en Yoga. In de studiegids lees je uitgebreid over de inhoud van alle retreats en losse studiedagen.

Extra voorwaarden bij aanmelding
Je schrijft je bij aanvang in voor fase 1, daarna wordt er door middel van een gesprek gekeken of je door kan gaan naar fase 2 van WSC. Dit omdat het belangrijk is dat je ook echt voldoende draagkracht hebt ontwikkeld in jezelf om na fase 1 diep lichaamswerk in de Yoni te leren geven. Fase 2 van WSC staat ook open voor vrouwen met een krachtige therapeutische achtergrond die deze specifieke manier van werken willen leren en doorgeven in hun praktijk. Ook hiervoor gaat eerst een intakegesprek vooraf.

Examinering

Je levert door het jaar heen verschillende huiswerkopdrachten in, je maakt een theorie examen en geeft een workshop. Ook lever je aan het einde van het WSC programma een thesis in over 1 van de onderwerpen van het Feminine healing traject.

Verder studeren

Als je fase 1 en 2 van het WSC programma goed hebt afgerond kun je instromen in jaar 3 van de opleiding tot Inner Grounding Therapeut. Deze opleiding gaat in jaar 3 verder met onderwerpen zoals: Relatietherapie en groepsdynamica.Over fase 1 & 2

Fase 1 en 2 samen geven het Women’s Soul Coach diploma met deep bodywork aantekening en geeft toegang tot jaar 3 van de Inner Grounding Therapie opleiding.

Fase 1 afzonderlijk geeft het Women’s Soul Coach diploma. Hier kun je ook al het Feminine healing traject mee geven maar dan zonder de deep bodywork sessies.

Opzet Vrouwencoach Opleiding

De opzet bestaat uit 7 pijlers: 
  • De meerdaagse retreats: 7 retreats
  • De losse studiedagen: 14 Studieworkshops
  • De losse oefendagen: 10 oefendagen
  • De individuele sessies: 10 individuele sessies
  • Thuisstudie: het eigen maken van het gehele Feminine Healing traject in theorie en praktijk door zelf te oefenen
  • Onlinestudie: online bestuderen van verschillende onderwerpen
  • Zelf volgen van een oefenprogramma: Feminine Body&Heart practices

Leer samen met anderen bij de Soul Institute Community!

Je ontmoet tijdens je studie studenten en deelnemers van Soul Institute tijdens de oefendagen tijdens oefensessies waarbij je de rol van coach, therapeut, client of observator inneemt, als assistenten, Studenten assisteren in andere jaren van de opleiding tijdens intervisie werken we samen met andere studenten om te oefenen en tijdens losse workshops. Studenten kunnen, indien relevant, dagworkshops volgen, inhalen of herhalen.
Stichting Alive &Embody
Na je studie kun je als je gediplomeerd bent jezelf aansluiten bij de Stichting Alive & Embody ( about page) van Soul Institute. Hierdoor krijg je vermelding op de website van Soul Institute en volg je nog met enige regelmaat supervisie en intervisie bijeenkomsten.

Data gehele opleiding 2018/2019

Download PDF

Kosten gehele opleiding

Download PDF

Aanmeldprocedure

Literatuurlijst WSC

Heb je vragen?

Of mail ons op info@soulinstitute.eu

Vrouwencoaching opleiding

Inschrijven en aanbetalen voor jaartraining 2018

Vul uw naam in
Achternaam
Maak een keuze
Vul uw geboortedatum in
Invalid Input
Invalid Input
Ongeldig email adres
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Maak een keuze
0.00 EUR
Vink aan.

Soulinstitute is aangesloten bij:
ktno logo


logo rsitSluit je aan bij onze community!

Ontvang gratis ons Soul Magazine met nieuws en blogs over onze activiteiten

Overzicht van alle workshops, retreats en events