Women's Soul Coach opleiding

Nieuwe data 2020: 30 jan-2 feb 2020, 9-12 april 2020,  18-21 juni 2020,  10-13 september 2020

vrouwencoach opleiding

Vrijdag avond 30 augustus is de gratis Intro avond voor de opleiding klik hier voor meer informatie

Nu met early bird korting tot 01-12-2019 is de prijs 3980,- euro

Na 01-12-2019 is de prijs 4680,- euro

Women’s Soul Coach is een Coach opleidingsprogramma van anderhalf jaar waarbij je leert jezelf stevig en krachtig als coach voor vrouwen neer te zetten. Tegelijkertijd ga je zelf in een diepgaand proces van zelfkennis en belichaming van wie je bent, en leer je krachtige tools om mee te kunnen werken als je vrouwen begeleidt.

Wist je dat je met onze opleiding Women's Soul Coach en daarnaast een PLATO MBK/PsBK met goed gevolg afgerond. Gebaseerd op erkenning door het KTNO, de screenings commissie van het CAT je toe laat tot level 3 therapeut en je daardoor vergoeding krijgt via deze zorgverzekeraars: Menzis, AnderZorg, Azivo, de drie Zorgkantoren Groningen Twente en Arnhem, Menzis Zorgaanbod (MEZ), CZ, Czdirect, Delta Lloyd en OHRA.
https://catcollectief.nl/vergoedingen/.

Women's Soul Coach, een erkend coach diploma!

Sinds 2010 organiseert Soul Institute deze Jaaropleiding voor vrouwen. "Vrouwelijke gezondheid" staat dit jaar als thema centraal: niet alleen lichamelijke maar ook geestelijke gezondheid, en alles wat erbij hoort om jezelf en andere vrouwen te empoweren.

Door wie wordt de opleiding gegeven?

Door Jacqueline Snelder, met gastdocenten Leyla Cimen, Claudia van het Kaar, Kim Maartje Lakke en assistententeam. 

Deze opleiding is bedoeld voor vrouwen die professioneel coach willen worden en specifiek met vrouwen willen werken.
Na dit jaar ben je in staat vrouwen te begeleiden als coach.
Leer alles over de kracht van het vrouwelijke en leer deze immense vrouwelijke kracht in te zetten als coach en begeleidster. In de opleiding Women's Soul Coach leer je zowel individueel als in een groep hoe je omgaat met processen van vrouwen die op weg zijn helemaal te leven vanuit hun eigen kracht en autonomie. Tegelijkertijd ga je zelf in een diepgaand proces van zelfkennis en belichaming van wie je bent en leer je krachtige tools om mee te kunnen werken als je vrouwen begeleidt.
Je leert het gehele Feminine healing traject van Soul Institute waarbij je via verschillende sessies en werkmethoden een vrouw kan ondersteunen naar meer zelfbewustzijn en een goed contact met haar eigen lichaam en inzicht in haar seksualiteit en de kracht die dat geeft als ze daar helemaal zelfbewust van is en autonoom in is.
In het Women’s Soul Coach programma werken we vanuit de principes van Inner Grounding Therapie. Dit is een vorm van lichaamsgerichte psychotherapie die door Jacqueline Snelder is ontwikkeld.Tegelijkertijd ga je zelf in een diepgaand proces van zelfkennis en belichaming van wie je bent en leer je krachtige tools om mee te kunnen werken als je vrouwen begeleidt.

Inner Grounding Therapie is een vernieuwende vorm van therapie waarbij de kennis van moderne psychologische en neurologische ontdekkingen over Trauma en blokkades in het lichaam samen komt met kennis uit de filosofie van Tantra, Yoga en Ayurveda.

Het vernieuwende aspect kenmerkt zich doordat er steeds procesgericht naar de transformerende processen bij de mens gekeken wordt zodat de client zichzelf door middel van de werkwijzen en tools uit deze Inner Grounding Therapie helemaal kan leren kennen en zichzelf werkelijk van oude overtuigingen en blokkades kan bevrijden.

In de opleiding komen zowel de achtergronden als de werkwijzen aan bod uit het gehele veld van lichaamswerk, lichaamsgerichte psychotherapie, Ayurveda, Yoga, Tantra en groepswerk. Ook komen er vele natuurlijke vrouwelijke healing technieken aan bod vanuit de Ayurveda, Tantra en Yoga. 

 

De opleiding bestaat uit:

  1. Meerdaagse retreats: volg over een periode van 1 jaar 4 verschillende retreats waarbij je echt de diepte in kan gaan wat jou individuele proces betreft en leer jezelf kennen in al je facetten. De retreats hebben elk een ander thema.
  2. Losse studiedagen: Er zijn verschillende studieworkshops waarbij de onderwerpen die je leert verder uitgediept worden.
  3. Intervisie en supervisie.
  4. Praktijkdagen.
  5. Thuis- en online studie: Huiswerkopdrachten en het eigen maken van het gehele Feminine Healing traject in theorie en praktijk door zelf te oefenen. Online krijg je filmpjes en studiemateriaal wat je thuis op je eigen tempo rustig kan bekijken.
  6. Theorie examen
  7. Het zelf geven van een workshop. 
  8. Afstudeerscriptie over een onderwerp uit het Feminine Healing traject.

Retreats

Retreat 3: 19-22 september 2019
Ademwerk
Karakterstrukturen 2

Retreat 4: 1-3 november 2019
Jezelf laten zien
Voorbij de schaduw
Empowering & awareness

Nieuwe data Woman's Soul Coach 2020:

Retreat 1:  30 januari - 2 februari 2020 

Retreat 2: 9-12 april 2020

Retreat 3: 18-21 juni 2020

retreat 4: 10-13 september 2020

De Women's Soul Coach opleiding is een erkende Coach opleiding die opleidt tot gediplomeerd coach.
Als je het WSC programma goed hebt afgerond kun je instromen in jaar 3 van de opleiding tot Inner Grounding Therapeut. Deze opleiding gaat in jaar 3 verder met onderwerpen zoals: Relatietherapie en groepsdynamica.

Woman's Soul Coach

Cursus informatie

Startdatum 28-03-2019
Einddatum 03-12-2020
Max. deelnemers Onbeperkt
Sluitingsdatum 28-10-2020
Locatie Hof van Axen

Prijs Informatie

Ticket Type Prijs
woman's soul coach €3.980,00

vrouwencoach opleiding 2
Wanneer start het?

De opleiding is gestart op 23 januari 2019 met de eerste retreat.
Je kunt nog instromen in de WSC opleiding, informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.
Ook kun je deelnemen aan losse retreats.

Nieuwe data 2020:

30 januari-2 februari 2020, 9-12 april 2020, 18-21 juni 2020, 10-13 september 2020

Geslaagde vrouwencoachen

Heb je vragen of wil je je aanmelden?

Bel ons op 06-30 443 108 of 06-50 404 300
Of mail ons op info@soulinstitute.eu

Referenties

Martien Boom

"Jacqueline Ananaya Snelder heeft een bijzondere manier van werken die letterlijk mijn ogen opende om een heel nieuwe dimensie van genezing en transformatie te zien en te ervaren. Ze maakte gebruik van hulpmiddelen en technieken die ter plekke werken om toegang te krijgen tot mijn bron.

Het delen van gevoelens en het werken aan ieders individuele proces met compassie en focus, met een authenticiteit en eerlijkheid die onmiddellijke inner grounding biedt en een verschuiving in perceptie waardoor er een natuurlijke persoonlijke keuze ontstaat om verder te gaan binnen het integreren van datgene wat ontdekt is in mijn dagelijks leven."

Floor Slagter
"De afgelopen jaren heb ik meerdere opleidingen bij Soul Institute gevolgd. Tijdens de opleiding tot Women's Soul Coach 5 jaar geleden ben ik van lief meisje gegroeid naar een autonome vrouw die bekend is met haar eigen levensenergie en kracht. De begeleiding van Jacqueline is helder, stevig en liefdevol."
Stephanie Borgers
"Ik herinner me de eerste les nog levendig: ik zat erbij als een gekwetst vogeltje, verblind door jeugdtrauma, mij volledig afgesloten voelend van alles en iedereen. Het Women Soul Coach Programma bracht me snel helderheid, over waarom ik me voel hoe ik me voel, en wat mijn kern is. Helderheid brengt licht, en de veilige bedding van Sisterhood brengt je in een uiterst directe, maar tegelijkertijd liefdevolle verbinding met andere vrouwen. Helend, empowering en tegelijkertijd verzachtend: zonder twijfel de meest transformerende ervaring van mijn leven, tot nu toe!"
Soul Institute is aangesloten bij:
ktno logo


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Ontvang gratis ons Soul Magazine met nieuws en blogs over onze activiteiten