Schilderworkshop Jaartraining 2019

Wil je nu echt eens een stap maken om kunst te gaan maken?

Wil je leren hoe je jezelf kunt voelen en van daaruit gaan schilderen en tekenen? Wil je vanuit enthousiasme werken en blij worden van de kunstwerken die je maakt? Volg dan onze schilderworkshop jaartraining in Vught vlak bij Den Bosch

Leer de kunsten van het schilderen en tekenen vanuit je gevoel

In deze workshop schilderen leer je 

 • werken vanuit je gevoel
 • werken met flow
 • Technieken 
 • Landschap,portret, stillleven en vrij werk
 • werken zonder blokades
 • werken vanuit je gevoel
 • werken met flow
 • technieken
 • landschap,portret, stillleven en vrij werk
 • werken vanuit je gevoel

Kunst maken met gevoel en creatieve flow
Kunstenaars vinden het heerlijk om te werken vanuit creatieve flow, dit is iets wat we allemaal kunnen leren. In deze workshops schilderen gaan we oefeningen doen om die flow op te wekken, en blokkades doorbreken zodat je helemaal vanuit die Flow kunt gaan werken.

Naast het leren van technieken, staan de schilder workshops  in het teken van contact maken met je gevoel. Als je kunst gaat maken vanuit dat vertrekpunt, zal je merken dat er van alles gebeurt, nieuwe ideëen ontstaan als vanzelf! 

Technieken die je helpen bij het maken van mooie kunst
Technieken zijn naast het gevoel en flow, ook belangrijk, ze helpen om het werk beter te maken. In de jaartraining gaan we werken aan technieken zoals: kleur, compositie, perspectief, anatomie, landschap, portret, stilleven, schaduw/licht en nog meer.

We gaan in zes weekenden werken aan verschillende thema's. Het geschilderde portret, het landschap/stillleven, creatieve Flow en technieken zijn de hoofdthema's, daarnaast leer je over de visie van Betty Edwards (met beide hersenhelften werken) en leer je het werk van Julia Cameron kennen, over het opruimen van blokkades om helemala vrij te worden en kunst te gaan maken. Je gaat zelf bepalen waar het accent ligt van wat je wilt leren. Omdat er  veel individuele begeleiding is kan je op alle momenten in de jaartraining aan één van die thema's werken.

Voor wie is deze schilder workshop jaartraining?

Deze schilder workshop is zowel voor beginners als gevorderden. Er is veel individuele begeleiding waardoor dit mogelijk is. Iedereen die graag wil werken aan het eigen creatieve proces kan meedoen, ervaring is niet een vereiste, je gaat juist leren om van binnenuit te werken, dan onstaan er vanzelf mooie creatieve processen en kunstwerken.

Wat krijg je nog meer?

 1. Gratis introductieworkshop van 4 uur zaterdag 2 maart
 2. 5 weekenden
 3. Onlinelessen 10
 4. Pdf’s
 5. Individuele les van 3 uur
 6. eindexpositie

Praktische informatie

De weekenden zijn allemaal op Atelier Isabella. Een ruim zolder-atelier met veel licht. Het adres is Reutsedijk 3, Vught, dit is gebouw 3 op het terrein van de Isabella Kazerne. We starten om 10.00 en werken tot 16.00 op alle dagen. Materialen (verf, doek, potlood, houtskool e.d.) zijn inbegrepen maar je kan ook zelf materialen meenemen. Bij de weekenden zijn koffie, thee en fris inbegrepen en een lunch in het Italiaanse restaurant op het terrein van de Isabella Kazerne.

 

Aanmelden Art & Soul jaartraining

Data opleiding:

25 en 26 mei

6 en 7 juli
7 en 8 september
19 en 20 oktober
16 en 17 november

Jaartraining Art & Soul

Cursus informatie

Startdatum 06-04-2019 10:00 am
Einddatum 17-11-2019 4:00 pm
Max. deelnemers 15
Sluitingsdatum 10-09-2019
Locatie Atelier Isabella

Prijs Informatie

Ticket Type Prijs
jaartraining art&soul €850,00
portret schilderen
Heb je vragen?
Bel ons op 06 419 70 475 of 06 50 404 300
Of mail ons op info@soulinstitute.eu
kunstdocent Lars Weller

Door wie wordt het gegeven?

De jaartraining wordt gegeven door kunstdocent en kunstenaar Lars Weller en de locatie is in Vught tegen de grens aan van Den Bosch

schilderworkshop

Wat zijn de kosten?

De waarde van de jaartraining is 1575,- euro

Aanbieding nu is 399,- euro korting op prijs van 1200,- je betaald nu 799,- euro voor 5 weekenden en online lessen en pdf's

Referenties

 “ Sinds de jaartraining bij Lars is er iets in mij ontwaakt. Ik WIL, ik MOET creëren. En het gekke is, als ik creër, dan is het alsof iets groters dan mijzelf naar boven komt. Lars motiveert mij enorm in het hele proces, en helpt mij mogelijkheden te zien op momenten waarop ik vast zit, ik vind het een wonder!”  Lydian


Soul Institute is aangesloten bij:
ktno logo


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Ontvang gratis ons Soul Magazine met nieuws en blogs over onze activiteiten