vrouwencoach opleiding

open dag Inner Grounding Therapist Soul Institute  Zondag 1 december In Centrum Venwoude en zaterdag  4 januari in Centrum Venwoude

Gegrond in je lijf: introductiedag Innergrounding opleiding Soul Institute

Wil je therapeut worden? Kom dan naar onze open dag.

Wil je meer weten over onze vierjarige HBO opleiding Inner Grounding Therapist, dan zijn onze open dagen de gelegenheid om alles wat je wilt weten te kunnen vragen en ervaren. Je maakt kennis met het team van Soul Institute. We gaan leuke workshops doen zodat je vast een idee krijgt van de opleiding.

Dagprogramma:

We starten de introductiedag om 13.00 en zijn samen tot 17.00, we doen een kennismakingsronde, een aantal leuke workshops die een inkijk geven in hoe wij werken in de opleiding, en je hebt gedurende de hele dag de tijd om al je vragen beantwoord te krijgen. 

Deze open dagen zijn: 

zondag 1 december en zaterdag 4  januari 2020 in centrum Venwoude in de Gentiaan (zaal) adres:  Vuurse Steeg 1, 3749 AN Lage Vuursche

Wat doen wij precies?

 

Binnen Soul Institute werken we met o.a:  charakterdynamics, dit is een werkwijze die bestaat uit verschillende westerse psychologische zienswijzen van o.a: Wilhelm Reich, Fritz Perls en  Erickson, Deze werkwijzen verhouden zich met het Ayurvedisch psychologisch bewustzijnsmodel wat wij ontwikkeld hebben. Daarnaast werken wij met: Sensori-moto Psychotherapie, deep body work trauma en neuroaffectieve psychologie.

Door Oost en West samen te brengen hebben wij uniek leerprogramma waarin je alle facetten van lichaam en geest van binnenuit leert kennen. Je gaat vanuit je eigen innerlijke proces al deze kennis leren zodat je ze kan gebruiken in je beroepspraktijk als therapeut.

Doordat bij Inner Grounding Therapy wordt gewerkt met een combinatie van inzicht en energetisch werk en visualisatie , is deze therapie diepgaand en transformerend. Inner Grounding therapy werkt bij diep trauma en complexere emotionele problematiek zoals relatietherapie, en andere innerlijke processen. 

Het bijzondere van het werken met Inner Grounding Therapy is dat men zelf de sleutel vindt die leidt tot de transformatie van het  probleem. Daarbij zijn de transformaties en inzichten die een cliënt opdoet tijdens Inner Grounding Therapy fundamenteel en blijvend. De therapeut geeft het kader waarbinnen de cliënt zijn eigen weg vindt, en de therapeut begeleidt de cliënt bij het opbloeien van binnenuit. Het hervinden van de natuurlijke levenskracht en het vermogen tot relateren en verbinden, zijn de effecten van de therapie.

 

vrouwencoach opleiding 2
locatie open dagen Venwoude

Beide open dagen (1 december  2019, en 4 januari 2020)

Centrum Venwoude Vuurse Steeg 1, 3749 AN Lage Vuursche

Vrouwencoach opleiding

download hier de studiegids

Geslaagde vrouwencoachen

Aanmelden

Je kunt je aanmelden voor de open avonden via een mail sturen naar info@soulinstitute, aanmelden viahet formulier op deze pagina, of bellen met 06 - 30443108 of 06 -- 419 70 475

Introductie dag Innergrounding opleiding

Cursus informatie

Startdatum 01-12-2019
Einddatum 01-12-2019
Max. deelnemers 40
Sluitingsdatum 04-01-2020
Locatie Atelier Isabella

Prijs Informatie

Ticket Type Prijs
Introductiedag Innergrounding opleiding €0,00

Wil je een afspraak maken?

Of mail ons op info@soulinstitute.eu
Soul Institute is aangesloten bij:
ktno logo


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Ontvang gratis ons Soul Magazine met nieuws en blogs over onze activiteiten