vrouwencoach opleiding

Open dagen Inner Grounding Therapist Soul Institute 14 juli en 31 augustus

Open dagen Inner Grounding Therapist opleiding Soul Institute

Wil je therapeut worden? Kom dan naar onze open dagen

Wil je meer weten over onze vierjarige HBO opleiding Inner Grounding Therapist, dan zijn onze open dagen de gelegenheid om alles wat je wilt weten te kunnen vragen en ervaren. Je maakt kennis met het team van Soul Institute. We gaan leuke oefeningen doen zodat je vast een idee krijgt van de opleiding.

Dagprogramma:

We starten de open dagen om 10.00 en zijn samen tot 16.00, we doen een kennismakingsronde, een aantal leuke workshops die een inkijk geven in hoe wij werken in de opleiding, en je hebt gedurende de hele dag de tijd om al je vragen beantwoord te krijgen. Rond 13.00 is er een heerlijke lunch.

De open dagen zijn er op: 

zondag 14 juli en zaterdag 31 augustus

Wat doen wij precies?

 

Binnen Soul Institute werken we met o.a:  charakterdynamics, dit is een werkwijze die bestaat uit verschillende westerse psychologische zienswijzen zoals: Wilhelm Reich, Fritz Perls, Erickson, deze werkwijzen verhouden zich met het Ayurvedisch psychologisch bewustzijnsmodel wat wij ontwikkeld hebben. Daarnaast werken wij met: Sensori-moto Psychotherapie, deep body work en brainspotting en oog yoga, trauma en neuroaffectieve psychologie (wij staan voor een trauma-geïnformeerde samenleving). 

Door Oost en West samen te brengen hebben wij uniek leerprogramma waarin je alle facetten van lichaam en geest van binnenuit leert kennen. Je gaat vanuit je eigen innerlijke proces al deze kennis leren zodat je ze kan gebruiken in je beroepspraktijk als therapeut.

Doordat bij Inner Grounding Therapy met een combinatie van inzicht en energetisch werk en visualisatie wordt gewerkt, is deze therapie diepgaand en transformerend bij diep trauma en complexere emotionele problematiek, relatietherapie, en andere innerlijke processen. 

Het bijzondere van het werken met Inner Grounding Therapy is dat de sleutel voor de transformatie van zijn probleem door de cliënt zelf wordt gevonden. Daarbij zijn de transformaties en inzichten die een cliënt opdoet tijdens Inner Grounding Therapy fundamenteel en blijvend. De therapeut geeft het kader waarbinnen de cliënt zijn eigen weg vindt en en begeleidt de cliënt bij het opbloeien van binnenuit waardoor de mate van emotionele veerkracht , het hervinden van de natuurlijke levenskracht en vermogen tot relateren en verbinden de paarste zijn bij het slagen van de therapie

 

vrouwencoach opleiding 2
locatie open dagen

Atelier Isabella, Isabella Kazerne, Reutsedijk Vught, gebouw 3

op het terrein van de Isabella Kazerne, achterste ingang zolderetage, 2 trappen omhoog

Vrouwencoach opleiding

download hier de studiegids

Geslaagde vrouwencoachen

Aanmelden

Je kunt je aanmelden voor de open avonden via een mail sturen naar info@soulinstitute, aanmelden viahet formulier op deze pagina, of bellen met 06 - 30443108 of 06 -- 419 70 475

Open Dagen Soul Institute

Cursus informatie

Startdatum 14-07-2019
Einddatum 31-08-2019
Max. deelnemers 40
Sluitingsdatum 31-08-2019
Locatie Atelier Isabella

Prijs Informatie

Ticket Type Prijs
Open Dagen Soul Institute €0,00

Wil je een afspraak maken?

Of mail ons op info@soulinstitute.eu
Soul Institute is aangesloten bij:
ktno logo


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Ontvang gratis ons Soul Magazine met nieuws en blogs over onze activiteiten