vrouwencoach opleiding

open dagen Inner Grounding Therapist Soul Institute  Zaterdag 4 januari Centum Djoj en zondag 12 januari Centrum de Roos

Gegrond in je lijf: introductie workshops  Innergrounding opleiding Soul Institute

Wil je therapeut worden? Kom dan naar onze open dagen in Centrum Djoj in Rotterdam en Centrum de Roos in Amsterdam

Wil je meer weten over onze vierjarige HBO opleiding Inner Grounding Therapist, dan zijn onze open dagen de gelegenheid om alles wat je wilt weten te kunnen vragen en ervaren. Je maakt kennis met enkele mensen van het team van Soul Institute. We gaan leuke workshops geven zodat je vast een idee krijgt van enkele oefeningen uit de opleiding.

Programma:

Zaterdag 4 januari Centrum Djoj, Rotterdam:

14.30 - 15.30 zaal 9 boven, workshop Jacqueline Snelder en Lars Weller

Zondag 5 januari centrum Djoj: 20.15 - 21.15 workshop Jacqueline Snelder en Lars Weller

Zondag 12 januari Centrum de Roos, Amsterdam:

Parkzaal (12:45-13:30) en Expressiezaal (15:15-16:00) workshops door Jacqueline Snelder en Lars Weller en team

Je kunt ook vragen stellen en brochures inzien over de opleiding en een afspraak maken voor een individueel intake gesprek voor de opleiding OF de 10-wekelijkse basis cursus " Energie in je leven en lijf" als je op zoek bent naar een kort traject voor jezelf.

 

Wat doen wij precies?

 

Binnen Soul Institute werken we met o.a:  charakterdynamics, dit is een werkwijze die bestaat uit verschillende westerse psychologische zienswijzen van o.a: Wilhelm Reich, Fritz Perls en  Erickson, Deze werkwijzen verhouden zich met het Ayurvedisch psychologisch bewustzijnsmodel wat wij ontwikkeld hebben. Daarnaast werken wij met: Sensori-moto Psychotherapie, deep body work trauma en neuroaffectieve psychologie.

Door Oost en West samen te brengen hebben wij uniek leerprogramma waarin je alle facetten van lichaam en geest van binnenuit leert kennen. Je gaat vanuit je eigen innerlijke proces al deze kennis leren zodat je ze kan gebruiken in je beroepspraktijk als therapeut.

Doordat bij Inner Grounding Therapy wordt gewerkt met een combinatie van inzicht en energetisch werk en visualisatie , is deze therapie diepgaand en transformerend. Inner Grounding therapy werkt bij diep trauma en complexere emotionele problematiek zoals relatietherapie, en andere innerlijke processen. 

Het bijzondere van het werken met Inner Grounding Therapy is dat men zelf de sleutel vindt die leidt tot de transformatie van het  probleem. Daarbij zijn de transformaties en inzichten die een cliënt opdoet tijdens Inner Grounding Therapy fundamenteel en blijvend. De therapeut geeft het kader waarbinnen de cliënt zijn eigen weg vindt, en de therapeut begeleidt de cliënt bij het opbloeien van binnenuit. Het hervinden van de natuurlijke levenskracht en het vermogen tot relateren en verbinden, zijn de effecten van de therapie.

 

vrouwencoach opleiding 2
locatie open dagen Januari 2020

Zaterdag 4 januari: 14.30 - 15.30 Centrum Djoj, zondag 5 januari centrum Djoj 20.15- 21.15

zondag 12 januari Centrum de Roos Amsterdam: Parkzaal (12:45-13:30) en Expressiezaal (15:15-16:00)

Vrouwencoach opleiding

download hier de studiegids

Geslaagde vrouwencoachen

Aanmelden

Je kunt je aanmelden voor de open avonden via een mail sturen naar info@soulinstitute, aanmelden viahet formulier op deze pagina, of bellen met 06 - 30443108 of 06 -- 419 70 475

Wil je een afspraak maken?

Of mail ons op info@soulinstitute.eu
Soul Institute is aangesloten bij:
ktno logo