Kunst maken vanuit je gevoel

Kunst Jaartraining

Leer jezelf kennen door middel van kunst en ontdek de verborgen symboliek achter jou creatieve stroom. De kunst jaartraining bestaat uit 3 weekenden die je ook los van elkaar kan volgen.

Leer de kunsten van het schilderen en tekenen vanuit je gevoel

Kunst maken met gevoel en creatieve flow

Naast het leren van technieken, staat de jaartraining in het teken van contact maken met je gevoel. Als je kunst gaat maken vanuit dat vertrekpunt, zal je merken dat er van alles gebeurd, nieuwe ideĆ«en ontstaan als vanzelf! 

Creatieve Flow

Kunstenaars vinden het heerlijk om te werken vanuit creatieve flow, dit is iets wat we allemaal kunnen leren. In deze jaartraining gaan we oefeningen doen om die flow op te wekken, en blokkades doorbreken zodat je helemaal vanuit die Flow kunt gaan werken.

Technieken die je helpen bij het maken van mooie kunst.

Technieken zijn naast het gevoel en flow, ook belangrijk, ze helpen om het werk beter te maken. In de jaartraining gaan we werken aan technieken zoals: kleur, compositie, perspectief, anatomie, landschap, portret, stilleven, schaduw/licht, en nog meer.

We gaan in in drie weekenden werken aan verschillende thema's. Het geschilderde portret, het landschap/stillleven, creatieve Flow en technieken zijn de hoofdthema's. Je gaat zelf bepalen waar het accent ligt van wat je wilt leren. Omdat er  veel individuele begeleiding is kan je op alle momenten in de jaartraining aan een van die thema's werken.

vrouwencoach opleiding 2
Wanneer start het?

De jaartraining start op zaterdag 3 november en zondag 4 november 2018

Vrouwencoach opleiding

Door wie wordt het gegeven?

De jaartraining wordt gegeven door kunstdocent en kunstenaar Lars Weller

Geslaagde vrouwencoachen

Is er een certificaat? / diploma

De jaartraining sluit af met een expositie en je krijgt een certificaat 

Referenties

Floor
"Ik heb het adgelopen jaar kunstsessies gedaan bij Lars, hij begeleid op een hele fijne manier. Hij heeft mij geholpen om blokkades te herkennen en er vrij van te worden. Daarna kon ik met veel plezier mooie kunstwerken maken. Ik raad iedereen die vooruit wil met kunst maken, deze jaartraining aan!"

Over de Jaartraining

Wanneer zijn weekenden?

Weekend 1:  3 en 4 november
Weekend 2:   1 en 2 december
Weekend 3:  9 en 10 februari


Wat komt er aan bod?
In deze jaartraining leer je de volgende punten
  • werken vanuit je gevoel
  • werken met flow
  • Technieken 
  • Landschap,portret, stillleven en vrij werk
  • werken zonder blokades

Praktische informatie

De weekenden zijn allemaal op Atelier Isabella. Een ruim zolder-atelier met veel licht. Het adres is Reutsedijk 3, Vught, dit is gebouw 3 op het terrein van de Isabella Kazerne. We starten om 10.00 en werken tot 16.00 op alle dagen. Materialen zijn inbegrepen maar je kan ook zelf materialen meenemen. Bij de weekenden zijn koffie thee en fris inbegrepen en een lunch in het Italiaanse restaurant op het terrein van de Isabella Kazerne

Extra zomerweek in Preau

Naast de jaartraining kan je ook de zomerweek op Preau komen doen. Deze week is van 14 tot 21 juli 2018. Het centrum Preau (www.preau.nl) ligt in het natuurgebied de Mourvan. Het is een heerlijke plek om te werken, met zeer lekkere maaltijden. Als deelnemer van de jaartraining kan ik je een korting geven van 50,- euro op de cursus kosten, ipv 250, betaal je dan 200,- euro.

Voor wie is deze jaartraining?

Deze jaartraining is zowel voor beginners als gevorderden. Er is veel individuele begeleiding waardoor dit mogelijk is. Iedereen die graag wil werken aan het eigen creatieve proces kan meedoen, ervaring is niet een vereiste, je gaat juist leren om van binnenuit te werken, dan onstaan er vanzelf mooie creatieve processen en kunstwerken.


Wat krijg je nog meer?

Je ontvangt bij ieder weekend een reader met tekst en afbeeldingen en oefeningen die je thuis in je eigen tijd kan doen. Er gaan ook video tutorials gemaakt worden. Alle deelnemers van deze jaartraining krijgen korting op de online cursus die in november van start gaat. In plaats van 79 euro betaal je als cursist 65,- euro voor deze online cursus van 10 lessen.

Data en kosten gehele jaartraining 2018

Download PDF

Heb je vragen?

Bel ons op 06-41970475 of 06-50 404 300
Of mail ons op info@soulinstitute.eu
Jaar 2018/2019

Aanmelden Art & Soul jaartraining

Datums opleiding
  • 3 en 4 november 2018
  • 1 en 2 december 2018
  • 9 en 10 februari 2019

Vul uw naam in
Achternaam
Maak een keuze
Vul uw geboortedatum in
Invalid Input
Invalid Input
Ongeldig email adres
Invalid Input
Maak een keuze
0.00 EUR
Vink aan.

Soulinstitute is aangesloten bij:
ktno logo


logo rsitSluit je aan bij onze community!

Ontvang gratis ons Soul Magazine met nieuws en blogs over onze activiteiten

Overzicht van alle workshops, retreats en events