vrouwencoach opleiding

Therapeut worden? Volg de opleiding Inner Grounding Therapist.

Inner Grounding Therapie is een vernieuwende vorm van therapie. Inner grounding  combineerd kennis van moderne psychologische, met kennis uit de filosofie van Tantra, Yoga en Ayurveda.  neurologische ontdekkingen over Trauma en blokkades in het lichaam samen komt 

Het vernieuwende aspect kenmerkt zich doordat er steeds procesgericht naar de transformerende processen bij de mens gekeken wordt zodat de cliƫnt zichzelf door middel van de werkwijzen en tools uit deze Inner Grounding Therapie helemaal kan leren kennen en zichzelf werkelijk van oude overtuigingen en blokkades kan bevrijden.

Voor wie is het?

Deze opleiding is bedoeld voor mensen die professioneel therapeut willen worden.

Voor de professionele vrouwencoach

Deze opleiding is bedoeld voor mensen die professioneel coach willen worden en specifiek met vrouwen willen werken.
Wat komt er aan bod?
In de opleidingen komen zowel de achtergronden als de werkwijzen aan bod uit het gehele veld van lichaamswerk, lichaamsgerichte psychotherapie, Ayurveda, Yoga en Tantra, Groepswerk. Ook komen er vele natuurlijke vrouwelijke healing technieken aan bod vanuit de Ayurveda, Tantra en Yoga. In de studiegids lees je uitgebreid over de inhoud van alle retreats en losse studiedagen.
vrouwencoach opleiding 2
Wanneer start het?
De opleiding start eind januari 2018 en er is mogelijkheid tot instromen gedurende het gehele voorjaar van 2018.
Vrouwencoach opleiding

Door wie wordt het gegeven?

De opleiding wordt gegeven door hoofddocenten Jacqueline Ananya Snelder, gastdocenten en assistenten van Soul Institute. Zie team pagina

Geslaagde vrouwencoachen

Is er een certificaat? / diploma

Ja de opleiding leidt op tot een erkend diploma en. Voor het volgen van een opleiding medische basiskennis en psychosociale basiskennis kan men zich registeren bij een erkende beroepsvereniging voor lichaamsgerichte therapeuten.

Referenties

Kim

"Jacqueline Ananaya Snelder heeft een bijzondere manier van werken die letterlijk mijn ogen opende om een heel nieuwe dimensie van genezing en transformatie te zien en te ervaren. Ze maakte gebruik van hulpmiddelen en technieken die ter plekke werken om toegang te krijgen tot mijn bron.

Het delen van gevoelens en het werken aan ieders individuele proces met compassie en focus, met een authenticiteit en eerlijkheid die onmiddellijke inner grounding biedt en een verschuiving in perceptie waardoor er een natuurlijke persoonlijke keuze ontstaat om verder te gaan binnen het integreren van datgene wat ontdekt is in mijn dagelijks leven."

Floor
"De afgelopen jaren heb ik meerdere opleidingen bij Soul Institute gevolgd. Tijdens de opleiding tot Women's Soul Coach 5 jaar geleden ben ik van lief meisje gegroeid naar een autonome vrouw die bekend is met haar eigen levensenergie en kracht. De begeleiding van Jacqueline is helder, stevig en liefdevol."
Floor
"Ik herinner me de eerste les nog levendig: ik zat erbij als een gekwetst vogeltje, verblind door jeugdtrauma, mij volledig afgesloten voelend van alles en iedereen. Het Women Soul Coach Programma bracht me snel helderheid, over waarom ik me voel hoe ik me voel, en wat mijn kern is. Helderheid brengt licht, en de veilige bedding van Sisterhood brengt je in een uiterst directe, maar tegelijkertijd liefdevolle verbinding met andere vrouwen. Helend, empowering en tegelijkertijd verzachtend: zonder twijfel de meest transformerende ervaring van mijn leven, tot nu toe!"

Opzet

De opzet bestaat uit:
  • Retreats
  • Studieworkshops
  • Oefendagen
  • Individuele sessies
  • Thuisstudie
  • Onlinestudie: online bestuderen van verschillende onderwerpen

Leer samen met anderen bij de Soul Institute Community!

Je ontmoet tijdens je studie studenten en deelnemers van Soul Institute tijdens de oefendagen tijdens oefensessies waarbij je de rol van coach, therapeut, client of observator inneemt, als assistenten, Studenten assisteren in andere jaren van de opleiding tijdens intervisie werken we samen met andere studenten om te oefenen en tijdens losse workshops. Studenten kunnen, indien relevant, dagworkshops volgen, inhalen of herhalen.
Stichting Alive &Embody
Na je studie kun je als je gediplomeerd bent jezelf aansluiten bij de Stichting Alive & Embody ( about page) van Soul Institute. Hierdoor krijg je vermelding op de website van Soul Institute en volg je nog met enige regelmaat supervisie en intervisie bijeenkomsten.

Data gehele opleiding 2018/2019

Download PDF

Overzicht kosten gehele opleiding

Download PDF

Download hier de intake vragenlijst

Download PDF

Download flyer opleiding

Download PDF

Heb je vragen?

Of mail ons op info@soulinstitute.eu

De gehele studiegids ( bijna online!) 

Jaar 2018/2019

Opleiding inner grounding therapist

Inschrijven en aanbetalen voor jaartraining 2018

Vul uw naam in
Achternaam
Maak een keuze
Vul uw geboortedatum in
Invalid Input
Invalid Input
Ongeldig email adres
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Maak een keuze
0.00 EUR
Vink aan.

Soulinstitute is aangesloten bij:
ktno logo


logo rsitSluit je aan bij onze community!

Ontvang gratis ons Soul Magazine met nieuws en blogs over onze activiteiten

Overzicht van alle workshops, retreats en events