vrouwencoach opleiding
Voor 1 of 2 personen

Supervisiesessie

Door Ayurveda Yoga en tantra te verbinden met moderne lichaamsgerichte therapieen komen we dichter bij zelf realisatie

Jacqueline over Inner Grounding Therapie

Vanuit de Inner Grounding Therapy kunnen we trauma, pijn, blokkades door de opvoeding of moeiijke onverwerkte fases in het leven volledig inbrengen in het pad naar Zelf realisatie. We slaan zo geen stap over, en vermijden " spiritual bypassing" wat een enorme valkuil is als mensen voortijdig in aanraking komen met diepgaande spirituele filosofie zoals tantra of advaita vedanta." - Jacqueline Snelder

Je boekt een sessie bij Jacqueline Snelder

Jacqueline over Supervisie sessies:

Supervisie doe je als je samen wil kijken naar processen die je tegenkomt in je werk als therapeut of coach. Je kijkt met een andere blik naar deze processen in de supervisie .en je leert zo zelf je eigen heldere kijk te versterken en je op een dieper nivo te ontwikkelen als professional.

Inschrijven

vrouwencoach opleiding 2
Je proces en tijd
Heling van oude wonden kost tijd. Inner Grounding therapie vraagt dat je die tijd ervoor maakt en de dag van een sessie wat tijd hebt voor jezelf. Dit zal je heel veel helpen om echte transformatie in gang te zetten.
Vrouwencoach opleiding

Afspraak maken en betalen

Je kunt het gemakkelijkste bellen voor het maken van een afspraak. 06-50404300 en de betaling gaat via PIN of contant tijdens de sessie.
Je ontvangt dan een afschrift van je betaling. Voor een bedrijf kun je een aparte factuur vragen met btw
Geslaagde vrouwencoachen

Commitment aan je proces

De ervaring leert dat je een tijdje aan de slag gaat met een thema en 3 of meerdere sessies volgt om in je dagelijkse leven te integreren wat je uit de sessies meeneemt. Zo kan er ook een echte verandering plaatsvinden.

Belangrijk bij het boeken van een sessie:

Beperkte beschikbaarheid

Er zijn maar beperkt sessies beschikbaar, wachtijden van 2 tot 4 weken. Zodra je een sessie hebt geboekt kan je vervolgafspraak echter wel wekelijks zijn. Jacqueline beheert haar agenda zo dat elke nieuwe client ook een vervolg traject in kan gaan.

Op tijd afzeggen

Houd er rekening mee dat je een sessie die je binnen 24 uur afzegd wel moet betalen, iemand anders kan namelijk je plek innemen als je wel tijdig afzegt.

Hoe kan een sessie jullie verder helpen?

Inner grounding

Voelen

Inzicht in je eigen proces

De Magie

Wil je een afspraak maken?

Of mail ons op info@soulinstitute.eu

Soulinstitute is aangesloten bij:
ktno logo


logo rsitSluit je aan bij onze community!

Ontvang gratis ons Soul Magazine met nieuws en blogs over onze activiteiten