vrouwencoach opleiding

Relatietherapie en inner grounding

Tantra leert je het doorgronden van alle verlangens, eraan voorbij te gaan totdat we werkelijk open kunnen zijn, werkelijk transparant en werkelijk beschikbaar in diep hartscontact met de realiteit van elk moment en alles op je levenspad. Inner Grounding Relatietherapie is gebaseerd op deze tantrische filosofie" – Jacqueline Ananya.

Jacqueline over Inner Grounding Therapie in relaties

Samen zijn is datgene waar we het meest van dromen en waar we tegelijk ook bang voor zijn. Wat is de manier om een goede relatie te hebben en samen te zijn in gelijkwaardigheid? Hoe zorgen we ervoor dat we de spanning en de passie niet verliezen?
Wat en hoe vragen die heel herkenbaar zijn maar die ons vaak afleiden van de kern: Waar twee mensen samen zijn in een relatie zijn er twee autonome mensen met ieder hun eigen proces. Waar voel ik de ander, waar weet ik me verbonden en waar maak ik echt contact? Waar laat ik de ander echt zichzelf zijn?

Je boekt een sessie bij Jacqueline Snelder

Jacqueline geeft sinds 8 jaar relatietherapie sessies vanuit de visie van Inner Grounding Therapie. In de sessies werken we veel met Radical Honesty, familysystems en en zijn er vele oefeningen die je aangereikt krijgt om ook thuis als koppel mee te oefenen. De intentie van elke sessie is, om helemaal in contact te komen met wat er echt speelt tussen twee mensen. Die erkenning en herkenning bij elkaar zorgt voor hernieuwde intimiteit die zich op elk vlak van de relatie weer kan uitdrukken. Inner Grounding relatietherapie vergroot de basis van liefde die er al is tussen twee mensen.

Hoe werkt Inner Grounding relatietherapie en waar is het op gebaseerd?

Via ons zenuwstelsel maken we alsmaar verbinding met de ander en de wereld om ons heen. ook maken we talrijke verbindingen in ons eigen body-mind systeem. Daar waar we niet durven kijken , pijn ervaren of ons gebokkeerd voelen openen we ons van nature niet. In de therapie gaan we kijken of deze verbinden weer hersteld willen worden. Vandaar uit maken we weer contact met de ander.

De sessies rusten op de volgende pijlers:

  • Je vrijheid als mens: Doe je wat je wil of ben je gebonden een overtuigingen of aan situaties die jou levenspad niet meer dienen.
  • Leven vanuit Authenticiteit: Kun je inzicht verkrijgen in kind patronen, trauma en emotionele volwassenheid.
  • Relateren en communiceren: Hoe sta ik in relaties en hoe communiceer ik.
  • Je lichaam helen en verzorgen: Hoe ga ik om met mijzelf en mijn gezondheid zodat ik een goede balans in mijzelf herken die mijn levenspad kan ondersteunen.
  • Spiritualiteit en heelwording: Door de kracht van rituelen, meditaties en inzicht in jezelf leer je je eigen groeiproces steeds beter kennen.
  • Inzicht in de energetisch psychische werking van het eigen innerlijke transformatieproces.
  • Inzicht in de seksualiteit en innerlijke beleving daarvan.

In de sessies werk je altijd samen en je leert jezelf beter te begrijpen. Het doel van een sessie is altijd meer autonomie en meer zelf-inzicht. 


vrouwencoach opleiding 2
Je proces en tijd
Heling van oude wonden kost tijd. Inner Grounding therapie vraagt dat je die tijd ervoor maakt en de dag van een sessie wat tijd hebt voor jezelf. Dit zal je heel veel helpen om echte transformatie in gang te zetten.
Vrouwencoach opleiding

Afspraak maken en betalen

Je kunt het gemakkelijkste bellen voor het maken van een afspraak. 06-30443108 en de betaling gaat via PIN of contant tijdens de sessie.
Je ontvangt dan een afschrift van je betaling. Voor een bedrijf kun je een aparte factuur vragen met btw

Geslaagde vrouwencoachen

Commitment aan je proces

De ervaring leert dat je een tijdje aan de slag gaat met een thema en 3 of meerdere sessies volgt om in je dagelijkse leven te integreren wat je uit de sessies meeneemt. Zo kan er ook een echte verandering plaatsvinden.

Belangrijk bij het boeken van een sessie:

Beperkte beschikbaarheid

Er zijn maar beperkt sessies beschikbaar, wachtijd 2 tot 4 weken. Zodra je een sessie hebt geboekt kan je vervolgafspraak echter wel wekelijks zijn. Jacqueline beheert haar agenda zo dat elke nieuwe client ook een vervolg traject in kan gaan.
Er is geen sessiemogelijkheid in de avonduren of in het weekend.

Op tijd afzeggen

Houd er rekening mee dat je een sessie die je binnen 24 uur afzegd wel moet betalen, iemand anders kan namelijk je plek innemen als je wel tijdig afzegt. 

Inner Grounding Therapy brengt je

Inner grounding, stevig geworteld in jezelf

Diep durven voelen

Inzicht in je eigen proces

Innerlijke kracht en contact met de magic en flow van het leven

Wil je een afspraak maken?

Of mail ons op info@soulinstitute.eu
Soul Institute is aangesloten bij:
ktno logo


Sluit je aan bij onze community!

Ontvang gratis ons Soul Magazine met nieuws en blogs over onze activiteiten