vrouwencoach opleiding

Individuele Inner grounding sessie

Tijdens een persoonlijke Inner Grounding Therapy sessie kan er gewerkt worden aan jou trauma, pijn, en/of blokkades door de opvoeding.

Individuele Inner Grounding Therapie

Moeilijke fases brengen mensen vaak naar het pad naar Zelf realisatie. Veel mensen kunnen in de problemen raken als ze te vroeg in aanraking komen met diepgaande spirituele filosofie├źn zoals tantra of ayurveda. Ze zitten dan te hoog in hun energie, en kunnen in de war raken, of in de knoop met hun spirituele en mentale ontwikkeling. Juist door te gronden vermijden we "spiritual bypassing" en kan er gewerkt worden aan een gezonde spirituele en mentale ontwikkeling.

Je boekt een sessie bij Jacqueline Snelder

Jacqueline over Inner Grounding Therapie

Jacqueline is hoofddocent en eigenaar van het soul institute. Ze is al meer dan 10 jaar bezig met inner grounding en het geven van relatietherapieen.
vrouwencoach opleiding 2
Je proces en tijd
Heling van oude wonden kost tijd. Inner Grounding therapie vraagt dat je die tijd ervoor maakt en de dag van een sessie wat tijd hebt voor jezelf. Dit zal je heel veel helpen om echte transformatie in gang te zetten.
Vrouwencoach opleiding

Afspraak maken en betalen

Je kunt het gemakkelijkste bellen voor het maken van een afspraak. 06-50404300 en de betaling gaat via PIN of contant tijdens de sessie.
Je ontvangt dan een afschrift van je betaling. Voor een bedrijf kun je een aparte factuur vragen met btw
Geslaagde vrouwencoachen

Commitment aan je proces

De ervaring leert dat je een tijdje aan de slag gaat met een thema en 3 of meerdere sessies volgt om in je dagelijkse leven te integreren wat je uit de sessies meeneemt. Zo kan er ook een echte verandering plaatsvinden.

Belangrijke bij het boeken van een sessie:

Beperkte beschikbaarheid

Er zijn maar beperkt sessies beschikbaar, wachtijden van 2 tot 4 weken. Zodra je een sessie hebt geboekt kan je vervolgafspraak echter wel wekelijks zijn. Jacqueline beheert haar agenda zo dat elke nieuwe client ook een vervolg traject in kan gaan.

Op tijd afzeggen

Houd er rekening mee dat je een sessie die je binnen 24 uur afzegd wel moet betalen, iemand anders kan namelijk je plek innemen als je wel tijdig afzegt.

Hoe kan een sessie jullie verder helpen?

Inner grounding

Voelen

Inzicht in je eigen proces

De Magie

Wil je een afspraak maken?

Of mail ons op info@soulinstitute.eu
Soul Institute is aangesloten bij:
ktno logo


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Ontvang gratis ons Soul Magazine met nieuws en blogs over onze activiteiten