Karakteranalyse. Bodywork. Tantra.

Feminine Healing traject

Het Feminine Healing traject bestaat uit een vijftal sessies, waarbij je onder begeleiding van Jacqueline Snelder, gaat kijken naar je innerlijke proces. In de sessies ga je steeds dieper kijken naar de processen die zich binnenin jezelf afspelen. 
Deze aanpak in therapie is iets heel anders dan gedragstherapie, of therapie vermengd met spiritualiteit. 

Werkwijze

Er wordt op een vrije manier gewerkt met tools uit de karakteranalyse, bodywork, tantra en andere vormen. Wat de sessies kenmerken is het werken van binnenuit in de mens. vanuit de kern in ieder die helder weet en ziet. De sessies helpen je deze kern diep te herkennen en te leren zien.  


Een andere aanpak

Je gaat belichamen wat je werkelijk weet, je inzicht vertalen naar je hart en handen. Naar hoe jij helemaal open in je relatie kan staan en radicaal eerlijk durft te verbinden, je emoties kan delen en jezelf kan zijn bij de ander en eigenlijk ieder ander in je leven. 
vrouwencoach opleiding 2
Wanneer start het?
De opleiding start in februari 2018 en er is mogelijkheid tot instromen gedurende het gehele voorjaar van 2018.
Vrouwencoach opleiding

Door wie wordt het gegeven?

De opleiding wordt gegeven door hoofddocenten Jacqueline Ananya Snelder, gastdocenten en assistenten van Soul Institute. Zie team pagina

Geslaagde vrouwencoachen

Is er een certificaat? / diploma

De opleiding leidt op tot een erkend diploma tot Women’s Soul Coach. Hiermee kun je je aanmelden bij de Stichting Alive &:amp;Embody.

Referenties

Kim
"Jacqueline Ananaya Snelder heeft een bijzondere anier van werken die letterlijk mijn ogen opende om een heel nieuwe dimensie van genezing en transformatie te zien en te ervaren. Ze maakte gebruik van hulpmiddelen en technieken die ter plekke werken om toegang te krijgen tot mijn bron.

Het delen van gevoelens en het werken aan ieders individuele proces met compassie en focus, met een authenticiteit en eerlijkheid die onmiddellijke inner grounding biedt en een verschuiving in perceptie waardoor er een natuurlijke persoonlijke keuze ontstaat om verder te gaan binnen het integreren van datgene wat ontdekt is in mijn dagelijks leven."
Floor
"De afgelopen jaren heb ik meerdere opleidingen bij Soul Institute gevolgd. Tijdens de opleiding tot Women's Soul Coach 5 jaar geleden ben ik van lief meisje gegroeid naar een autonome vrouw die bekend is met haar eigen levensenergie en kracht. De begeleiding van Jacqueline is helder, stevig en liefdevol."
Floor
"Ik herinner me de eerste les nog levendig: ik zat erbij als een gekwetst vogeltje, verblind door jeugdtrauma, mij volledig afgesloten voelend van alles en iedereen. Het Women Soul Coach Programma bracht me snel helderheid, over waarom ik me voel hoe ik me voel, en wat mijn kern is. Helderheid brengt licht, en de veilige bedding van Sisterhood brengt je in een uiterst directe, maar tegelijkertijd liefdevolle verbinding met andere vrouwen. Helend, empowering en tegelijkertijd verzachtend: zonder twijfel de meest transformerende ervaring van mijn leven, tot nu toe!"

Heb je vragen?

Of mail ons op info@soulinstitute.eu

Feminine Healing traject


Vul uw naam in
Achternaam
Vul uw geboortedatum in
Invalid Input
Invalid Input
Ongeldig email adres
Invalid Input
Maak een keuze
0.00 EUR
Vink aan.

Soulinstitute is aangesloten bij:
ktno logo


logo rsitSluit je aan bij onze community!

Ontvang gratis ons Soul Magazine met nieuws en blogs over onze activiteiten