Tantrik Soul Immersion 

Leer de diepgang van Tantra in Tantric Soul Immersion

Je kan je op ieder moment aanmelden voor de cursus, de videolessen blijven altijd beschikbaar samen met de pdf's, zodat je iedere les op ieder moment kunt kijken!

In deze Tantra cursus leer je:

Wilde je altijd al meer begrijpen van Tantra?
Waar het nu echt over gaat?
Wil je jezelf dit jaar helemaal onderdompelen in bruikbare kennis over deze oeroude traditie?

Voor wie is deze cursus? Voor iedereen die het gevoel heeft dat Tantra en het innerlijke pad iets heel bijzonders is wat te maken heeft met helderheid, bewustzijn en levensenergie. En voor iedereen die zijn of haar leven wil vervullen met mystiek en verwondering en zelfkennis.
Voor iedereen met interesse in Yoga , Ayurveda, Tantra en Trauma verwerking en Lichaamsgerichte psychotherapie.

Doe mee met ons online programma Tantrik Soul Immersion
Door ervaren docenten in tantra en inner yoga wordt je mee op reis genomen naar de diepte in jezelf en leer je de poorten in jouzelf te openen naar helder bewustzijn.

Wat gaan we doen?

30 lessen op reis door de wereld van Shiva en Shakti
Elke donderdagavond een uitzending over een onderwerp met leestips, video tips en inner yoga tips en mediaties.
3 keer een live meeting en workshop dag van 10 tot 17 uur
3 x een live Q&A in de groep
2 skype sessies van een half uur voor vragen over je individuele proces over Tantra en je eigen innerlijke pad.
Toegang tot de besloten FB groep Soul Immersion.Op onze website kun je het complete programma downloaden.
Het programma bestaat uit 5 thema's die telkens 5 lessen aan bod komen:

  • Tantra Sadhana en Inner Yoga: hoe bouw ik mijn pad op?
  •  Initiatie in de eerste 3 Shakti mantra's en meditaties met deze deities: Guru Mantra, Bala, Ganesha
  • Kali en de Tantrik Goddesses: Kali Mantra Syama
  • Shiva en Tantrik Saivism
  • Relateren vanuit hoofd hart en buik met Shiva en Shakti practices.

Elke week krijg je extra informatie over:Tempels in India die gaan over deze onderwerpen: Mantra's die je kunt zingen zonder initiatie en mantra's met initiatie op de workshopdagen.
Bij Mantra's met initiatie hoort een practice waaraan je jezelf minimaal 3 weken committeert om de kracht van de mantra ook echt te laten werken.
Op de workshop dagen oefenen we in de groep met de mediaties en visualisaties.
Aan te bevelen boeken bij deze cursus: 

  • Tantra illuminated - Christopher Wallis
  • Recognition Sutra's - Christopher Wallis
  • Yogini cards - Stella Dupuis

We starten op 29 mei en de cursus gaat door tot en met 11 december. Maar je kan je altijd later ook aanmelden alle lessen blijven ieder moment beschikbaar! 

 Aan het einde van de cursus kun je (optioneel) meedoen aan een 4-daagse retreat over de kracht van de Yogini's en leer je verdere verdiepende meditaties met deze vrouwelijke Shakti krachten.
En in december 2019 gaan we op reis naar India .
Deze reis omvat een week teachings in Yogini en Shakti Tantra en een 3-weken durende pelgrimage langs vele prachtige tempels en krachtplaatsen in India die te maken hebben met de Goddelijke vrouwelijke en mannelijke energie: Shakti en Shiva.
Gedurende het lesjaar van deze online cursus ga je vanzelf merken of deze reis voor jou op dit moment voor jou is.
Meer informatie over deze reis volgt de komende maanden.

Door wie wordt deze cursus gegeven:

Door Jacqueline Ananya Snelder en Lars Weller

Over Jacqueline: Ze volgt al vanaf haar 26e een pad in feminine Shakti Tantra, bestudeerde 5 jaar Ayurveda en verdiepte zich in India in de pratice van Shakti Tantra en Yogini tantra en werd geinitieerd door Guru Sri Amritananda Natha Swaraswati in Sri Vidya Tantra en kreeg, samen met haar man Lars Weller de blessing mee deze mantra's door te mogen geven.

Nu na enkele jaren beoefening start ze daar nu mee in deze cursus.

Ze bestudeerde samen met het Shakti Tantra pad ook het non-duale pad van Trika Kashmir Saivism aan de Lakshmanjoo Academy en bij andere leraren en dit pad gaat nog steeds door. 
Jacqueline heeft naast dit alles sinds 2006 een eigen praktijk en sinds 2012 een opleidingsinstituut in Ayurvda , lichaamsgerichte Psychotherapie, Innerlijke Tantra. Women's Soul Coach opleider en oprichtster van de methode Inner Grounding Therapy.
In de cursus krijg je ook les van Lars Weller en zullen we ook interviews zijn met andere mensen die leven en werken met Tantrik Inner Yoga.

Over Lars: Lars Weller is kunstenaar, kunstdocent en kunsttherapeut.
Hij werkt met tantra vanuit een diep inzicht in de symboliek en kunstzinnigheid van het creatieve innerlijke proces en geeft sinds 2 jaar een Jaaropleiding in kunst en symboliek en ook kun je bij hem sessies en individuele trajecten volgen om je verder te ontwikkelen op het kunstzinnige pad.
Ook hij is geinitieerd in het Sri Vidya pad en mag de mantra initiaties doorgeven en bestudeerd het non-duale Trika Kashmir Shaivism Pad.

Wat betekend initiatie in een mantra? 

Dat je een krachtige tool krijgt aangereikt om met veel finesse je eigen psyche te leren kennen en trauma sporen op te lossen door de subtiele Tantra alchemie.
Initiatie betekend het doorgeven van de energie en kracht van een levende beoefening. Door iemand die er dus echt mee geoefend heeft. Dit is dus anders als je dat alleen uit een boekje leert. Je committeert je aan je eigen beoefening en je kan er ook weer meer stoppen en steeds weer opnieuw ermee beginnen zoals je dat zelf wilt.

Heb je dan een Guru?

Nee, je hebt, na mantra initiatie, een bewuste stap gezet op je eigen innerlijke pad en de lessen en inspiratie van Jacqueline en Lars en vele andere leraren kunnen je helpen meer te weten te komen over jezelf en je innerlijke pad. Toch zijn wij geen Guru, je volgt het pad naar innerlijke wijsheid in jezelf als je bezig bent met Shakti en Shiva Tantra.

vrouwencoach opleiding 2
Wanneer is het?
  • op 29 mei start de cursus tot januari 2020. Instromen kan ieder moment al het cursusmateriaal is permanent beschikbaar.

Vrouwencoach opleiding

Aanmelden en betalen:

U kunt zich aanmelden via onderstaande button.

De prijs voor deze cursus is 149,- euro

Geslaagde vrouwencoachen

Certificering

Alle deelnemers krijgen een certificaat van deze cursus

Heb je vragen?

Of mail ons op info@soulinstitute.eu

Download hier het hele programma in pdf

Lees hier meer over de inhoud van deze online cursu.