Authentic Relations - Authentic Love

Authentic Relations - Authentic Loving is een mooie retreat van 4 dagen waarin je jouw eigen unieke manier van liefhebben dieper leert kennen en weet hoe je die verbindt met een ander.

Authentic Relations - Authentic Loving is een mooie retreat van 4 dagen waarin je jouw eigen unieke manier van liefhebben dieper leert kennen en weet hoe je die verbindt met een ander. De retreat is toegankelijk voor stellen en single mannen en vrouwen van elk gender/geaardheid.

Een prachtige retreat om diep te duiken in de liefde voor jezelf.

Wat gaan we doen:

Veel dans en beweging, ademwerk, prachtige rituelen en energiewerk vormen de bedding waarbinnen jouw unieke proces helemaal de aandacht krijgt.

Maar ook:

Oefeningen voor koppels, voor jezelf alleen of met de hele groep. Je leert samen met je partner of alleen en je ziet waar je de intieme verbinding aangaat en waar je er misschien nog bang voor bent. Deze herkenning van jezelf leidt tot diepe transformatie, openheid en transparantie.

Wat betekent het om tantrische relaties te leven? Heb je dan bepaalde kleding aan? Doe je dan bepaalde oefeningen, kom je dan wel of niet klaar als man?

Of gaat het juist om iets heel anders? Om jezelf weer helemaal puur als jeZELF te herkennen en helemaal jezelf te kunnen zijn bij de ander.

Over dat laatste gaat de retreat Authentic loving! Over helemaal jezelf kunnen zijn en hoe je daar contact mee kan maken.

We werken tijdens de retreat met diep proceswerk
Waarom de training: Authentic relating?

We leven in een tijd van diepe transformatie - een tijd van verandering van visies. De relaties tussen mannen en vrouwen weerspiegelen deze diepe transformatie fase. Er gaan steeds meer mensen scheiden en steeds meer mensen leven single. Er is ook veel eenzaamheid en gebrek aan verbinding.

Oude concepten rondom relaties werken niet meer op de manier waarop we dachten.

Het lijkt alsof we alles steeds meer alleen moeten doen. Het individu en onze individuele ervaringen zijn heel belangrijk geworden. We zijn vaak niet in staat tot een vervullende vaste relatie, of niet helder dat we de pijn uit vorige relaties moeten helen om eerst naar een nieuwe relatie te kunnen gaan.

Individuele ervaringen maken ons pas rijker als ze bewust geleefd worden en bijdragen aan verdieping van ons bewustzijn en verbinding. Als onze seksualiteit en intimiteit bewust en verbonden ervaren kan worden opent dit pad van bewustzijn zich in ons.

Lust en seks is nog te vaak gekoppeld aan pijn en fijn, niet aan een weg naar diepere intimiteit, naar diepere relaties. Dit is de ontdekking van Tantra. Ons pad van bewustzijn is namelijk volledig gekoppeld aan onze seksuele energie, onze levensenergie.

Over hoe dit pad werkt, dit pad van tantra, daarover gaat deze training.

Tevens werken we met inzichten uit de hechting stijlen en characterdynamics:

Als je nog geen voldoende zicht op onze hechting stijl hebt, weet je daardoor niet wat de mechanismen zijn die ons weghouden van een diepere verbinding.

We willen die diepere verbinding nog steeds maar zijn ons (nog) niet bewust van de transformatie in onszelf die hiervoor nodig is.

Hier inzicht in verwerven is erg belangrijk:

Door middel van de methode INNER GROUNDING THERAPIE werken we tijdens deze retreat vanuit een unieke combinatie vanuit de hechting stijlen, characterdynamics en lichaamswerk om dit proces van bewustzijn in te zetten waardoor jij in staat bent vanuit je hart te relateren op een nieuwe manier.

We leren in deze retreat de tools van INNER GROUNDING THERAPIE die leiden naar:

- Authentiek jezelf kunnen zijn
- Acceptatie van je lichaam
- Inzicht en genieten van je eigen lichaamsenergie en seksualiteit
- Contact maken in eerlijkheid, het los durven laten van maskers
- Inzicht in de defensiemechanismen die echt contact in de weg staan.

Deze training is bedoeld voor:

- Deelnemers aan het Jaar: Tantra en relaties
- Deelnemers aan de opleiding Inner Grounding Therapie
- Deelnemers die alleen dit weekend willen volgen, specifiek voor hun relatie en hun eigen ontwikkeling.

"Liefde is niet iets wat je voor een ander doet. Het is datgene wat er in elk van ons helemaal wakker wil worden zodat we liefde ZIJN op elk moment. Deze liefde is geen theorie maar pure energie: Erosenergie. Door deze diepe Liefde, deze Erosenergie in onszelf aan te wakkeren en meer en meer te leven, ervaren we dat we echte minnaars kunnen zijn. Minnaars zonder trukendoos maar authentiek. In deze 4-daagse leer je deze Eroskracht steeds meer in jezelf te onthullen en ontwarren we de knopen die je verhinderen je liefde te laten stralen en stromen." - Jacqueline Ananya Snelder

Je leert tijdens deze 4-daagse onder andere de Kashmirische massage en je leert de essentie van Kashmirische Tantra kennen. Binnen deze massage leer je je zintuigen te laten openen van binnenuit. Al je ervaringen, subtiel en intens, klein en groot, pijnlijk en fijn, leer je binnen Tantra helemaal te doorvoelen. Je ervaart dan steeds minder een scheiding tussen jezelf en de buitenwereld. Je vervloeit met je omgeving en ziet dat alles steeds NU plaatsvindt.

Door wie:
Jacqueline Snelder geeft deze 4-daagse samen met haar liefdespartner Lars Weller en assistenten uit het Team van Soul Institute. Deze assistenten zijn zelf ook in een leerproces als studenten aan de Tantra Academy, een 4-jarige opleiding tot INNER GROUNDING THERAPEUT.

Jacqueline Snelder is Lichaamsgericht therapeute, relatietherapeute en ayurveda therapeute, heeft een eigen praktijk sinds 1996 en werkt, na vele malen in India Tantra te bestuderen met Tantra en relatietherapie in de jaartraining Tantra en Relaties sinds 2011. Deze jaartraining is de 9e versie.

Lars Weller is Kunsttherapeut, Inner Grounding therapeut, kunstdocent en kunstenaar en werkt tevens met lichaamsgerichte therapie en de filosofie van traditionele tantra in zijn begeleiding

In deze training doen ook studenten aan de opleiding tot INNER GROUNDING THERAPEUT mee omdat dit retreat ook onderdeel is van hun opleiding.

Het kan dus een hele fijne introductie zijn als je van plan bent de gehele opleiding te willen gaan volgen.

Hier lees je daar meer over:

https://www.soulinstitute.eu/soulinstitute-opleidingen/opleiding-psychotherapeut

Tevens is het retreat 1 van de jaartraining Tantra en relaties en kun je ook verdergaan met dat jaar als je dat wilt. De data van deze mooie jaartraining en de locaties staan hieronder weergegeven.

“Leading an Authentic life is following the route to your innermost Self. It’s a form of worshipping the Self. How do you do this? You look at the subtle processes in yourself with great discernment. Those processes where you learn to choose a different direction instead of old choices, which make you feel stuck in your mind, in your heart or even in your body.
New choices will bring connection, openness, truth and energy. It’s a subtle choice; it is following the gap where the light comes in. The outcome is always unsure. This makes Authentic loving the greatest adventure.” – Jacqueline Ananya Snelder

Data 2019 en 2020 voor de training Tantra en Relaties:
• 21- 24 november 2019 Centrum de Bron
• 13-15 maart 2020 Ruimte de Gentiaan, Centrum Venwoude
• 21-25 juni 2020 Ruimte de Tormentil, Centrum Venwoude
• 25-27 september 2020 Ruimte de Gentiaan, Centrum Venwoude.

Kosten voor deze retreat:

De prijs voor 4 dagen inclusief verblijf en heerlijke vegetarische keuken is
€ 545,- per persoon:
• € 300,00 Trainingskosten (excl. 21% btw voor bedrijven)
• € 245,00 Verblijfskosten (incl. 6% btw)

Als je verder gaat met de jaartraining Tantra en relaties wordt dit bedrag verrekend met het jaarbedrag. EARLY BIRD voor de gehele jaartraining is geldig tot 1 december:

1899,00 euro pp | daarna: 2180,00 euro incl. verblijfskosten

Volg je de jaartraining dan kun je ook gratis deelnemen aan de ONLINE CURSUS Passie in je liefdesleven die op 15 oktober 2019 start:

Volg je alleen deze retreat dan kun je deze cursus ook volgen voor 119,00 euro voor 30 online lessen met Pdf's.
Volg deze link voor meer informatie hierover:

https://soulinstitute-academy.eu/cursussen/love-relations-intimacy-relatietherapie-cursus/

Aanmelden voor het retreat:
Via www.soulinstitute.eu
Meer informatie : info@soulinstitute.eu | 06-30443108

vrouwencoach opleiding 2
Wanneer start deze retreat?

Donderdag 21 november om 20.00 tot zondag 24 november 15.00

Vrouwencoach opleiding

Door wie wordt het gegeven?

Jacqueline Snelder geeft deze 4-daagse samen met haar liefdespartner Lars Weller en assistenten uit het Team van Soul Institute. Deze assistenten zijn zelf ook in een leerproces als studenten aan de Tantra Academy, een 4-jarige opleiding tot INNER GROUNDING THERAPEUT.

Wanneer en waar zijn de retreats?

Data 2019 en 2020 voor de training Tantra en Relaties:
• 21- 24 november 2019 Centrum de Bron
• 13-15 maart 2020 Ruimte de Gentiaan, Centrum Venwoude
• 21-25 juni 2020 Ruimte de Tormentil, Centrum Venwoude
• 25-27 september 2020 Ruimte de Gentiaan, Centrum Venwoude.

Authentic Relations Authentic Love

Cursus informatie

Startdatum 21-11-2019
Einddatum 24-11-2019
Max. deelnemers 30
Sluitingsdatum 21-11-2019
Locatie Centrum de Bron
Wij accepteren geen inschrijvingen meer

Heb je vragen?

Of mail ons op info@soulinstitute.eu
Soul Institute is aangesloten bij:
ktno logo