kunst maken met je partner

Workshop Partners in Kunst zaterdag 20 april

Recente onderzoeken tonen aan dat samen met je partner creatief aan kunst werken, helpt om dichter en intiemer bij elkaar te zijn. Men kwam erachter dat het oxytocineniveau bij stellen toeneemt, ook wel het knuffelhormoon genoemd. Stellen komen echt dichter bij elkaar door samen te schilderen en tekenen!

Verdieping met je partner door middel van kunst

In deze workshop schilderen leer je 

  • Verdieping met je partner door middel van kunst
  • schilderen en tekenen zoals jij dat wilt 
  • hoe werkt het knuffelhormoon?
  • genieten samen
  • werken vanuit je gevoel
  • werken met flow
  • technieken
  • landschap,portret, stillleven en vrij werk
  • werken vanuit je gevoel

Kunst maken met je partner

Uit recent onderzoek is gebleken dat het voor stellen heel fijn kan zijn om samen kunst te maken. Wat er gebeurd is namelijk dat het knuffelhormoon oxytocine vrijkomt, dit komt vrij bij knuffelen en vrijen maar dus ook blijkt nu bij kusntmaken! 

Uit een andere recente studie bij 200 koppels bleek ook al dat koppels die samen een nieuwe vaardigheid leren zoals schilderen een bevredigender seksleven hebben. “Samen een nieuwe creatieve hobby volgen, zorgt ervoor dat koppels zich meer met elkaar verbonden voelen, wat ook weer een positieve invloed heeft op hun seksleven”, aldus de onderzoekers. De studie toonde ook aan dat er meer oxytocine vrijkwam als ze de activiteiten in een nieuwe omgeving deden in vergelijking met thuis.

Kunstdocent Lars Weller leert je hoe je samen op een intieme en verbindende manier kunst kunt maken. Ook leert hij je dat het veel eenvoudiger is om kunst te maken dan je zou denken, hij is als docent gespecialiseerd in het doorbreken van alle mogelijke blokkades in het creatieve proces.

Voor wie is de workshop?

Deze schilder workshop is voor stellen die samen meer intimiteit willen voelen in combinatie met het innerlijke creatieve proces. Stellen die samen meer in verbinding willen voelen en kunst maken.

 

Praktische informatie

De workshop is op Atelier Isabella zaterdag 20 april. Het atelier is een ruim zolder-atelier met veel licht. Het adres is Reutsedijk 3, Vught, dit is gebouw 3 op het terrein van de Isabella Kazerne. We starten om 10.00 en werken tot 16.00 . Materialen (verf, doek, potlood, houtskool e.d.) zijn inbegrepen maar je kan ook zelf materialen meenemen. Bij de weekenden zijn koffie, thee en fris inbegrepen en een heerlijke  lunch in het Italiaanse restaurant op het terrein van de Isabella Kazerne. de prijs is inclusief alle materialen en lunch 99,- euro

workshop partners in kunst

Cursus informatie

Startdatum 20-04-2019
Einddatum 20-04-2019
Max. deelnemers 14
Sluitingsdatum 20-04-2019
Locatie Atelier Isabella
Wij accepteren geen inschrijvingen meer

portret schilderen
Heb je vragen?
Bel ons op 06 419 70 475 of 06 50 404 300
Of mail ons op info@soulinstitute.eu
kunstdocent Lars Weller

Door wie wordt het gegeven?

De jaartraining wordt gegeven door kunstdocent en kunstenaar Lars Weller

schilderworkshop

Wat zijn de kosten?

De workshop is inclusief alle materialen en heerlijke lunch 99,- euro

Referenties

 “ Wij hebben als koppel een kunstsessie gedaan bij Lars, dat bracht ons dichter bij elkaar, we konden elkaar weer voelen. Zijn begeleiding was warm en bekwaam!”  Richard&Simone


Soul Institute is aangesloten bij:
ktno logo


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Ontvang gratis ons Soul Magazine met nieuws en blogs over onze activiteiten