vrouwencoach opleiding
Voor: Mensen die meer willen leren over kunstmaken, kunstenaars die verder willen groeien, voor iedereen die zichzelf dieper wil leren
kennen en d.m.v. kunst naar zijn eigen process wil kijken.

Sessie art & soul

In dit traject ontvang je meerdere sessies met als doel je skills op het gebied van kunstmaken te verbeteren. Het kan zijn dat je bijvoorbeeld meer wilt leren over realistisch tekenen en schilderen,of juist de abstracte kant wilt onderzoeken. Naast de kunstzinnige inhoud kan dit traject ook heel geschikt zijn om via het maken van
kunst je eigen innerlijke proces te leren kennen. 

De insteek van deze sessies

Het verwerken en begrijpen van je innerlijke gevoelens, en het helder krijgen waar je
soms in vast loopt, is dan de insteek voor de sessies. Vanuit vrije intuitive gaan schilderen levert veel informatie op over het onderbewuste, hiermee ga je inzichten krijgen over je innerlijke process (wie je bent, waarom je hier bent, en welk doel je leven heeft)

  • Creatieve flow — In de Kunstsessie leer je contact te maken met de Creatieve Flow, vanuit daar kan je eindeloos werk maken en jezelf verwonderen
  • Inner Grounding — De Kunstsessie wordt gegeven vanuit het principe van de Inner Grounding. Je leert om vanuit je hoogste waarheid te kijken naar je proces, en vanuit daar ga je tekenen en schilderen
  • Het eigen proces vormgeven — Je gaat tekenen en schilderen met als startpunt je iegen proces, wat kom je daarin tegen en hoe ga je ermee om. 
  • Nabespreking — Heel belangrijk is het nabespreken van het gemaakte werk, daarin vind je symbolieken en nieuwe zienswijzen van hoe je naar jezelf kijkt. Ieder werk heeft een verhaal te vertellen.

Lars Weller Kunstenaar en kunsttherapeut

Na de kunstacademie ben ik verder gaan studeren en heb mijn docentendiploma gehaald en heb de vierjarige Inner Grounding Therapist opleiding gedaan. Mijn visie als kunstenaar en kunstdocent is dat er een kunstenaar in iedereen schuilt. Mijn missie is om die eruit te laten komen. Werken vanuit flow en gevoel maar ook met kennis van de kunstgeschiedenis is hoe ik werk met lesgeven en hoe ik zelf kunst maak.
Je wilt meer inzicht in je eigen proces. Je voelt je niet vrij in je creativiteit. Je wilt meer genieten van het leven om je heen, je wilt de kleuren weer zien, en je vrij voelen om in het creatieve proces te stapppen. Als deze zaken jou aanspreken is een kunstsessie datgene wat je moet doen!

Kunst leert jou je diepste waarheid te gaan zien

Voordelen van een Kunstsessie

Inzicht in je eigen proces

Door een Kunstsessie te doen krijg je inzicht in je eigen proces. Waarom voel je bepaalde dingen, waarom blokkeer je op bepaalde zaken. De sessie biedt op een creatieve manier inzichten.

Creativiteit voelen

In de sessie ga je vrij en ongedwongen tekenen en schilderen. Zo maak je direct conatact met je creatieve stroom, die is altijd beschikbaar!

Jij bent een kunstenaar!

Door de sessie te doen voel je direct verbonden met de kunstenaar in jezelf. Jij bent uniek en als je gaat tekenen en schilderen komt dat er gelijk uit!

De Magie van Kunst

Door de sessie te doen, voel je het Magische van Kunst. Kleur en vorm vertellen een verhaal, je ontdekt nieuwe mogelijkheden. Kunst maken geeft je dat extra vermogen om met nieuwe ogen de wereld te bekijken

Voorbeelden Kunstwerken uit sessies

Wil je een afpsraak maken, of heb je vragen?

Bel lars op 06-30 443 108
Of mail ons op info@soulinstitute.eu

Soulinstitute is aangesloten bij:
ktno logo


logo rsitSluit je aan bij onze community!

Ontvang gratis ons Soul Magazine met nieuws en blogs over onze activiteiten