Wat is Inner Grounding Therapy™?

Wat is Inner Grounding Therapy™?

Verlichting in relaties, dat is heel in het kort, de basis van Inner Grounding Therapy™. vanuit jouw proces naar ontwaken, vanuit jouw wakker zijn kun je kijken van binnenuit. Deze therapievorm is ontwikkeld door Jacqueline Ananya Snelder. Dit proces van ontwaken stopt nooit en verdiept zich altijd. Het is nooit "af" en vraagt van jou om elke keer weer opnieuw volkomen eerlijk te zijn naar alle triggers en gedachten waar je je mee zou kunnen identificeren. Voor beide partners is dit het avontuur naar echte intimiteit.

Er wordt op een vrije manier gewerkt met tools uit de karakteranalyse, bodywork, tantra en andere vormen. Wat TIGT kenmerkt is , het werken van binnenuit in de mens. vanuit de kern in ieder die helder weet en ziet. De methode helpt je deze kern diep te herkennen en te leren zien hoe je gespiegeld wordt door je partner of omgeving en leert je nieuwe stappen te zetten vanuit innerlijke vrijheid.

Deze aanpak in therapie is iets heel anders dan gedragstherapie, of therapie vermengd met spiritualiteit. Het wakker worden over je ware natuur en dat ontwaken vervolgens dienstbaar maken aan je hele leven en werken is Tantric Inner Grounding. Je gaat belichamen wat je werkelijk weet, je inzicht vertalen naar je hart en handen.
Naar hoe jij helemaal open in je relatie kan staan en radicaal eerlijk durft te verbinden, je emoties kan delen en jezelf kan zijn bij de ander en eigenlijk ieder ander in je leven. Kijk hieronder welke sessie en werkvorm van TIGT voor jou nu het meest geschikt is.

 

Sluit je aan bij onze community!

Ontvang gratis ons Soul Magazine met nieuws en blogs over onze activiteiten

Overzicht van alle workshops, retreats en events