Couple session Inner Grounding


Samen met je partner naar een sessie

Wanneer je via de weg van tantra je leven in een nieuw vaarwater wil brengen is er veel mogelijk bij individuele sessies en coaching en ben je ook welkom samen met je partner. Waar voor de een gesprek al heel verhelderend kan zijn, is de ander er aan toe om een aantal bodyworksessies te doen of juist mee te doen in een groep. Dit zal in een eerste sessie al helder worden.

In een sessie met zijn twee ga je in 90 minuten veel helderheid krijgen over jullie relatie en wat daarin de patronen zijn. Je krijgt beide de gelegenheid te delen over waar je met elkaar tegen aan loopt en er wordt gewerkt vanuit de Tantric Inner Grounding Therapy. Lees onderstaande info ook goed door , dan heb je al een beeld over alle vormen van sessies die er gegeven worden.

Als Single met vragen over intimiteit

Als je single bent kun je nieuwe tips en adviezen leren om in de werkelijkheid verbindingen aan te gaan of pijn uit het verleden te helen. Wanneer je een relatie hebt kun je met of zonder je partner komen voor een sessie.

Zonder je partner in therapie

De beslissing om zonder je partner een afspraak te maken voor een relatiegesprek is vaak een hele stap. Het kan spannend zijn om - onafhankelijk - de eerste stap te zetten. Toch kan dit veel in beweging zetten en het begin zijn van het doorbreken van een vicieuze cirkel. Lees daarover meer bij partnersessies.

Tantric inner grounding therapy werkt voor jou als je

 • meer intimiteit in je leven wilt, voor jezelf en in je relatie
  meer zintuiglijke en energetische waarneming wilt ervaren
  helderheid wilt realiseren omtrent je ware aard
  innerlijke vrijheid wil ervaren
  je creativiteit wilt laten stromen
  je deel meer van het geheel wilt voelen i.p.v. afgescheiden
  je beter wilt leren omgaan met grenzen, in je dagelijks functioneren en/of je liefdesleven.
  Ook wanneer je...
 • je je regelmatig angstig of kwetsbaar voelt
  er oude overtuigingen in de weg zitten door je ervaringen of je opvoeding
  je het gevoel hebt dat je niet voluit leeft
  je je lichamelijke klachten of beperkingen hebt die je in de weg zitten om te genieten van het leven
  je remmingen ervaart met aanraking, vrijen en intimiteit of verbinding
  je je eenzaam voelt in je relatie
  je last hebt van erectiestoornissen, impotentie, vaginisme of andere seksuele problemen
  je angst hebt voor falen, angst om te vrijen, controleverlies
  je een afkeer hebt van je eigen lichaam of dat van je partner
  je last hebt van seksverslaving, pornoverslaving en echte intimiteit vermijdt
  er een verschil van verlangen is tussen jou en je partner
  je steeds dezelfde conflicten hebt met je partner en jullie er samen niet uit komen
  je last hebt van burn-out
  je liefdesbewustzijn wil verruimen
  Als 1 of meer van bovenstaande vragen bij je leven ben je van harte welkom voor een eerste sessie. De eerste sessie bestaat uit het vooraf invullen van het aan jou toegestuurde intakeformulier, wat je ook digitaal aan ons terug kan sturen. Tijdens de eerste sessie wordt er ook al gewerkt aan je vraag. Het is dus niet alleen een intakegesprek.

Voor jezelf kiezen en te kijken vanuit deze vorm van therapie geeft zelf-liefde, kracht en eigenwaarde. Als individu in Tantric inner grounding ervaar je door de sessies steeds meer stromen van levensenergie en vergrootte helderheid over wie je bent.

Er wordt op een vrije manier gewerkt met tools uit de karakteranalyse, bodywork, tantra en andere vormen. Wat TIGT kenmerkt is , het werken van binnenuit in de mens. vanuit de kern in ieder die helder weet en ziet. De methode helpt je deze kern diep te herkennen en te leren zien hoe je gespiegeld wordt door je partner of omgeving en leert je nieuwe stappen te zetten vanuit innerlijke vrijheid.

Deze aanpak in therapie is iets heel anders dan gedragstherapie of therapie vermengd met spiritualiteit. Het wakker worden over je ware natuur en dat ontwaken vervolgens dienstbaar maken aan je hele leven en werken is Tantric Inner Grounding. Je gaat belichamen wat je werkelijk weet, je inzicht vertalen naar je hart en handen.
Naar hoe jij helemaal open in je relatie kan staan en radicaal eerlijk durft te verbinden, je emoties kan delen en jezelf kan zijn bij de ander en eigenlijk ieder ander in je leven.

Supervisie

Tantric Inner Grounding Therapy is ook in te zetten voor therapeuten. Dan heeft het een karakter van supervisie. Samen met Jacqueline kijk je naar hoe je met steeds grotere helderheid en transparantie als coach, healer of practitioner kunt begeleiden. Lees verder onder: supervisie en leertherapie

Tarieven

Tantric Inner Grounding Therapy individueel

Sessie 75 minuten: € 105,- (incl. 21% btw)
Sessie 120 minuten: € 155,- (incl. 21% btw)
Sessie via skype 60 minuten: € 78,- (incl. 21% btw)
Tantric Inner Grounding Therapy voor stellen

Sessie 90 minuten: € 125,- (incl. 21% btw)
Sessie 120 minuten: € 175,- (incl. 21% btw)
Mahayoni Healing sessie 120 minuten:

Samen met je partner: € 225,- (incl 21 % btw)
Met een assistente: € 245,- (incl 21 % btw)
Een Mahayonihealing geven we altijd met twee vrouwen: therapeute en assistente. Dit omdat deze manier van werken een veilige bedding nodig heeft.

Kortingen en sessietrajecten

Vaak zijn 1 of 2 sessies voldoende om weer helderheid te verkrijgen. We spreken soms ook een traject af van meerdere sessies. Bij relatietherapie kan het volgen van 5 sessies jullie samen veel helderheid geven. Bij een Tantric Inner Grounding Bodywork Traject is het afspreken van 5 of 10 sessies vaak een belangrijke stap om diep in het weefsel oude spanningen en blokkades weg te halen. De sessies vinden dan maximaal om de maand plaats en bij voorkeur om de week.

Er is ook een extra korting mogelijk voor als je weinig geld hebt en dit aan kan tonen.

Voor (aantoonbaar) studenten en mensen met een minimum inkomen krijgen per sessie een korting van € 25,- per sessie.
Bij het volgen van 3 sessies ontvang je 50 euro korting (SESSIEPAKKET 1).
Bij het volgen van 5 sessies ontvang je 75 euro korting (SESSIEPAKKET 2).
Bij het volgen van 10 sessies ontvang je 150 euro korting (SESSIEPAKKET 3).
De sessies worden vooraf betaald, je ontvangt een factuur via de email.
Je kan ook met pin betalen bij de sessie, geef dit dan van tevoren aan. Ook dan ontvang je een factuur via de email.
Afspraken afgezegd binnen 24 uur voor de afspraak worden altijd in rekening gebracht.

Neem contact op voor een intake via skype of maak meteen een afspraak via het contactformulier op de site. Lukt dit niet? Bel ons dan gerust of laat een kort berichtje achter.

 

De bijzondere spanning van een relatie, een tekst van Jacqueline over relaties:

Het lijkt een droom, een vervulling van iets heel fijns.....je hebt de partner van je dromen gevonden. Datgene waar je altijd naar verlangde is eindelijk waar geworden. Je hebt nog nooit eerder iemand gevonden waar je fijner mee kan vrijen, alles lijkt te kloppen.

En samen maak je plannen voor het leven, samen werken, een huis of kinderen. Alles past in het plaatje van de lang vervulde verwachting. Ook de omgeving werkt hard mee aan het tot stand komen van dit mooie plaatje. Want zo hoort het immers, dit is de bedoeling; het 'hebben' van een vaste relatie met een vaste partner. Maar vanaf het begin dat je elkaar ontmoet speel je in de liefdesrelatie met vuur. Het vuur van de liefde en het bewustzijn. Deze energie bevindt zich helemaal in en om jullie twee heen en is de vertaling van de specifieke chemie die je hebt met deze persoon. Deze chemie, de seksuele levensenergie die je bij elkaar losmaakt, strekt verder dan we kunnen vermoeden. Het raakt alles in ons aan wat nog in de schaduw staat. Het opent onze ziel en ons diepe verlangen naar eenheid. Alleen... we zijn ons liever alleen bewust van alle comforts en het feit dat het leven toch veel eenvoudiger is samen dan alleen. In de uiterlijkheden van de relatie vergeten we te kijken en diep te voelen in deze levensenergie. Seksualiteit wordt een bezigheid als alle andere hobby's maar we zien het niet als een vertaling van ons geestelijke en energetische functioneren. Door het gevoel te hebben dat je eindelijk op je plek van bestemming bent aangeland zie je iets heel belangrijks over het hoofd: het feit dat het vuur van de liefde elke seconde bezig is elke gevoel van schijn, elk masker wat er nog bestaat in 1 van jullie te verbranden en op te heffen.

We zijn gewend aan het gevoel van comfort in de liefde, vaak durven we de ingrepen die nodig zijn om helemaal open te gaan niet toe te laten in ons leven. Het comfort van de verplichtingen en de vervulde verwachtingen zitten ons ook in de weg. Hoe kun je dat doen? Elkaar blijven ontbranden, wakker schudden als je bang bent om elkaars huis en opgebouwde verwachtingen te verliezen?

Het vuur van de liefde gaat maken dat je eerlijk moet zijn, je angst om beledigd te worden moet laten varen. Je trots er aan gaat, dat je de ander niet kan helpen of redden. Maar hoe doe je dat dan? Echt bij jezelf blijven en tegelijk spelen met het vuur van de liefde. De weg van tantra kan je dit leren. Het kan je leren dat je niets hebt te verliezen in het vuur van de liefde. Het is de weg van Overgave in Bewustzijn.


Partnersessie in de praktijk
In partnersessies van 1 tot 3 uur gaan we helderheid creeëren in jullie situatie. We hebben gesprekken, je leert meditatieve oefeningen. Ook kan ik jullie leren elkaar masseren, blokkades bij elkaar losmaken, samen mediteren in vele vormen en leren steeds met de grootste helderheid met elkaar te communiceren. Je ervaart hoe jullie elkaar echt durven los te laten om allebei in jullie eigen proces te blijven staan. Situaties durven scheppen die jullie relatie buiten de comfortzone lijken te brengen maar die in feite veel ruimte en echte verbinding geven.

Samen met het vuur van de liefde spelen, samen door het vuur gaan.

Het kan toch ook zijn dat het echt moeilijk blijft om samen de verbinding te voelen. Niet alle relatieproblemen zijn oplosbaar. In tantra zie je de relatie als spiegel. In Tantra is een zuiverende energie die jullie kan helpen elkaar diep te leren kennen en maskers te laten vallen. Hoe goed of moeilijk dit gaat ligt aan de diepere laag van jullie verbinding. De energetische match en de mate van helderheid tussen jullie twee.

Tijdens de langere sessies is er ruim de tijd om allerlei oefeningen te leren en te oefenen die jullie relatie kunnen helpen.

Neem contact op voor informatie of maak meteen een afspraak via de webshop.

Specificaties

Gerelateerde artikelen

0.0/5 Waardering (0 beoordelingen)
Sluit je aan bij onze community!

Ontvang gratis ons Soul Magazine met nieuws en blogs over onze activiteiten

Overzicht van alle workshops, retreats en events