Lezingen Soul Institute

Jacqueline Snelder en Lars Weller geven beide lezingen, over Tantra, Ayurveda, spiritualiteit, kunst, therapie, vrouwen en mannen onderwerpen

Aanbod van lezingen Soul Institute

Lezingen over:

 • Tantra filosofie, satsang
 • Ayurveda Natuurgeneeskunde
 • Therapie& bodywork, Inner Grounding Therapy
 • Vrouwen empowerment
 • Kunst en spiritualiteit
 • Jacqueline is ook verhalen vertelster over schaduw, liefde en relaties. Ze kent vele oude verhalen uit de Indiase en oud europese tradities en jungiaanse psychologie. Deze verhalen kunnen een mooie aanvulling zijn in een evenement over Liefde, relaties, therapie en psychologie.
 • Publicaties in: Tijdschrift Inzicht, Ohm Televisie, Koorddanser, ZijaanZij, Prana, Vrouw-zijn.

Lezingen 

Wat kunt u verwachten van onze lezingen:

Wij geven lezingen over bovenstaande onderwerpen en kunnen in overleg ook lezingen op maat maken voor een bepaald publiek. De lezingen duren gemiddeld 1,5 tot 2 uur. We maken gebruik van interactieve media zoals powerpoint en video's. De interactie met het publiek is ook belangrijk bij onze visie, een lezing kan op die manier een mooie verbindende factor zijn. Zowel Jacqueline en Lars hebben veel kennis op hun vakgebieden en beide ervaring met het gven van lezingen voor kleinere en grotere groepen. Combinaties van workshops en lezingen zijn ook mogelijk.

We gaven lezingen en workshops voor: 

 • Stadsbibliotheek Den Bosch

  Stadsbibliotheek Vught

  You are Love, Amsterdam

  Tantrafestival Rotterdam

  Spiegelgenootschap

  Healingfestival

  Eigentijdsfestival

  BLIJ festival

  Vrouwennetwerk Den Bosch

  Hof van Eden , Den Bosch

  Centrum Palaya

  Kunstroute

  Lezingencyclus: De Yoga van de emoties in Asterdam, Eindhoven, Den Bosch en Maastricht

  Vrouwenempowerment Lezingen in Eindhoven, Roermond, Amsterdam Groningen

  Ayurveda en Tantra lezingen Holisan

  Ayurveda Voeding en Koken in Leeuwarden, Tilburg Amsterdam, Den Bosch en eindhoven

   

   

Wie zijn wij?

Jacqueline Snelder 

Ik ben de oprichter van Soul Institute en docent in Inner Grounding Therapy, Ayurveda, Inner Yoga ,Tantra, Body work, Innerlijk Kind werk.

De Synergie van Ayurveda, Yoga en Tantra gericht op het Innerlijke proces heeft mijn diepste interesse en toewijding. Op dit pad heb ik vele bijzondere leraren mogen ontmoeten in India en nog steeds leer ik elke dag bij en ben ik hun allen heel dankbaar voor alle wijsheid en kennis. Ze hebben me geinspireerd te starten met het ontwikkelen van de Inner Grounding Therapy.

Ik geef, samen met Lars mijn partner de algemene leiding aan het Soul Institute. Dit doe ik ook samen met een team van assistenten en docenten. De afgelopen 8 jaar heb ik de Inner Grounding Therapy ontwikkeld mede door het ononderbroken geven van vele workshops, trainingen en sessies aan moedige mannen en vrouwen in hun persoonlijke transformatieproces die daarover wilden delen. Het is mijn passie om te werken met mensen en ze te begeleiden naar meer innerlijke ruimte, bewustzijn en liefde voor zichzelf en belichaaming van hun eigen wijsheid. Ik ben in mijn aanpak van begeleiding down-to-earth en helder.

Na mijn eerste langdurige opleiding in Innerlijk kind werk aan de New man Academy geef ik individuele therapie sinds 1995 en groepswerk sinds 1996. Daarna volgde er meerdere opleidingen in Psychotherapeutic Bodywork, Ayurveda ( The Academy of Ayurvedic Studies (AAS) , nu Delight Ayurveda ) en Tantra in India en verdiepende workshops in deze onderwerpen bij verschillende leraren. Het proces van leren en verdiepen gaat steeds door. Op dit moment studeer ik neuroaffectieve ontwikkelingspsychologie en psychologie.

Lars Weller

Als kunstenaar werk ik samen met galeries en exposeer ik mijn werk in binnen en buitenland. Als muzikant werk ik aan muziekprojecten, en geef ik mijn muziek op cd uit. Ik studeerde in 2008 af als beeldend kunstenaar aan de hogeschool Artez, daarna deed ik een Master-opleiding beeldende kunst in Den Haag. In 2014 studeerde ik af op de Hogeschool Fontys als docent beeldende kunst. Als kunstdocent geef ik schilderles en geef ik verschillende kunstworkshops. Samen met Jacqueline, mijn partner geef ik verschillende retraites binnen Soul Institute en ben ik docent Art & Soul.

Ik heb de afgelopen 4 jaar de Inner Grounding Therapy opleiding gedaan, en heb tijdens deze opleiding de link kunnen leggen tussen Tantra, kunst en therapie. Hierdoor ben ik begonnen met het geven van Tantrische kunstsessies binnen Soul Institute. Ik doe dit met heel veel passie en plezier. Het is mooi om te zien als mensen via kunst door hun blokkades heen kunnen kijken en bij hun werkelijke kern komen. Voor mij is dit de kern van onze menselijke spiritualiteit.

 

 

portret schilderen
Heb je vragen?
Bel ons op 06 419 70 475 of 06 50 404 300
Of mail ons op info@soulinstitute.eu
kunstdocent Lars Weller

Door wie wordt het gegeven?

Lezingen worden door Jacqueline Snelder en Lars Weller gegeven

schilderworkshop

Wat zijn de kosten?

Prijzen in overleg afhankelijk van duur van de lezing en locatie

Referenties

 â€œJacqueline gaf een mooie en inspirerende lezing over Tantra, heel verdiepend en waardevolle en authentieke kennis, ik kan iedereen deze lezing aanraden als je echt meer wilt weten over het onderwerp"


Soul Institute is aangesloten bij:
ktno logo