Yoni ei Rode Jaspis


Yoni-ei Rode Jaspis

Met dit relatief kleine Rode Jaspis-ei kunnen vrouwen op eenvoudige wijze werken aan de versteviging van de vagina- en bekkenbodemspieren. Dit ei bezit vanzelfsprekend de krachtige energetisch eigenschappen van Rode Jaspis. Dit ei is kleiner dan een gemiddeld kippenei en is in de lengte doorboord (Ø 2mm) zodat er een koortje doorheen gehaald kan worden. Wij adviseren u om hiervoor flosdraad (geen mint!) te gebruiken en deze telkens na gebruik te vervangen in verband met de hygiëne.

Dit bijzondere Rode Jaspis-ei is ook bekend als Yoni-ei, energie-ei of Tantrisch ei. Rode Jaspis behoort tot de kwartssoorten en is rood van kleur. De steen is niet doorschijnend en heeft een glasachtige, soms vetachtige glans.

Meer over Rode Jaspis:

Jaspis werkt aardend en beschermend. De steen helpt je je doelen waarmaken en ideeën omzetten in actie. Het maakt strijdlustig, daadkrachtig, volhardend, vastberaden en helpt je ergens volledig voor te gaan. Jaspis helpt je ook voor jezelf opkomen en geeft moed, maakt je weerbaar en assertief en vermindert angst voor conflicten. Het maakt oprecht, eerlijk, hulpvaardig en zorgt voor balans in lichaam, ziel en geest. De steen bevordert ook organisatorische vaardigheden, snel denken en stimuleert de fantasie. Jaspis absorbeert negatieve energie en beschermt op deze manier tegen straling, negatieve invloeden en milieuvervuiling. Het maakt astraal reizen makkelijker. Fysiek heeft de steen een positieve invloed op de bloedsomloop, spijsvertering, darmen en de geslachtsorganen.

Rode Jaspis behoort tot de meest dynamische en activerende jaspissoorten. De Rode Jaspis werkt sterk aardend, vitaliserend en bevorderen wilskracht en inzicht in probleemsituaties. Deze bijzondere soort heeft een positieve werking op de lichamelijkheid, vurigheid, het bloed, werkt ontgiftend, stimuleert de lever en gaat zwangerschapsbraken tegen.

De maten van dit ei zijn:

 • Lengte: 47mm
 • Breedte: 34mm
 • Gewicht: varieert van 70-85gr

De positieve invloed van regelmatige oefeningen met dit ei zijn:

 • Versterkt het gevoel van kracht.
 • Verbetert de doorbloeding en energetische stroming van de baarmoeder.
 • Helpt bij het vasthouden van energie.
 • Geeft versteviging van de vagina- en bekkenbodemspieren.
 • Geeft enige preventieve werking ten aanzien van orgaanverzakking.
 • Helpt bij de aanpak van blaasincontinentie.
 • Versterkt het orgastisch vermogen.
 • Versterkt het voelen en doorstroming van de vrouwelijke energieën.

Het Jade ei heeft het oorspronkelijk bedoelde energie gevende en reinigende effect. Hiermee zijn dan ook geen separate vaginale crèmes en douches meer nodig.

Het Rode Jaspis ei is bijzonder geschikt voor vrouwen die door omstandigheden erg weinig voelen (frigiditeit), waar de vrouwelijke energieën flink meer mogen gaan stromen.

Dit Yoni-ei is niet geschikt voor oraal gebruik. Vóór gebruik op lichaamstemperatuur brengen, bijvoorbeeld met behulp van lauw water. 

Het heeft de voorkeur om dit product af te halen in Vught (bel voor een afspraak: 06 - 50 40 43 00) of tijdens een retreat, workshop of individuele sessie.

Indien je meerdere producten bestelt, hoef je maar eenmaal verzendkosten te betalen.

Wil je geen risico lopen? Kies dan voor een aangetekend pakket.

Dit product kan niet geruild worden.

Specificaties

 • Yoni ei Rode Jaspis

Prijs

 • Prijs: €35,00

Koop

 • 2.0/5 rating 1 vote
  Sluit je aan bij onze community!

  Ontvang gratis ons Soul Magazine met nieuws en blogs over onze activiteiten