Cydonia Vijf Plantenextracten


bijsluiter-vaginor-plus.pdf

Innhoud
10 vaginaalzetpillen

Ingrediënten
Hypericum perforatum olie, Achillea millefolium extract, Capsella bursa pastoris extract, Chamomilla recutita extract, Calendula officinalis extract, Bijenwas (Cera alba), gehydrogeneerde coco-glycerides (plantaardige olie, Witepsol H15), propyleen glycol, tocopherol.

Gebruik
Verwijder de twee plastic strips van de vaginaalzetpil en plaats deze diep in de vagina. Na inbrenging zal de zetpil snel zacht worden. Was uw handen voor en na het inbrengen.

- Droge vagina: eenmaal daags 1 vaginaalzetpil inbrengen, gedurende 30 aaneengesloten dagen. Maximaal 30 dagen achtereen gebruiken. Hierna altijd een pauze van 3-4 dagen inlassen alvorens de kuur (naar behoefte) te herhalen.


Contra-indicaties

Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor één van de bestanddelen, en niet tijdens menstruatie, tussenvloeiingen of zwangerschap.

Bewaren
Afgesloten, donker, droog en koel (niet in de koelkast). Buiten zicht en bereik van jonge kinderen houden.

Natuurgeneeskundige toepassingen
Het is Soul Tantra Institute niet toegestaan u hier te delen wat dit product precies voor uw gezondheid kan betekenen. Ook mogen wij u niet voorzien van noodzakelijke en zinvolle informatie over dit product, uitleg over de werking, wetenschappelijke studies, achtergronden en referenties. Gebruik uw telefoon of een internetzoekmachine om meer te weten te komen.

Disclaimer
Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Dit product is geen geneesmiddel en voorkomt niet per definitie dat een mens of dier ziek wordt.

Specificaties

  • Cydonia Vijf Plantenextracten

Prijs

  • Prijs: €19,95

Koop

  • 0.0/5 Waardering (0 beoordelingen)
    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

    Ontvang gratis ons Soul Magazine met nieuws en blogs over onze activiteiten