Cydonia Vaginor Plus


Vaginaalzetpillen met de beste organische Tea Tree olie, hoge dosering.

Een natuurlijk product met Australische Tea Tree olie voor de ondersteunende verzorging van de vagina. Deze hoge kwaliteit Tea Tree olie stimuleert het eigen afweersysteem en ondersteunt lokale immuniteit van de vagina. Vaginor Plus is ook geschikt voor zwangere vrouwen!
Dit product bevat de best beschikbare farmaceutische kwaliteit Tea Tree olie van de Nambucca Tea Tree Oil Farm, gecertificeerd organisch en biologisch-dynamisch teeltbedrijf.

Natuurgeneeskundige toepassingen
Het is Soul Tantra Institute niet toegestaan met u hier te delen wat dit product precies voor uw gezondheid kan betekenen. Ook mogen wij u niet voorzien van noodzakelijke en zinvolle informatie over dit product, uitleg over de werking, wetenschappelijke studies, achtergronden en referenties. Gebruik uw telefoon of een internetzoekmachine om meer te weten te komen.

Inhoud
12 vaginaalzetpillen

Ingrediënten
200mg Australische Tea Tree olie, bijenwas (Cera Alba), gehydrogeneerde plantaardige olie (Witepsol H15)

Gebruik
Gedurende 6 aaneengesloten dagen, tweemaal daags, in de ochtend en in de avond gebruiken. Verwijder de twee plastic strips van de vaginaalzetpil en plaats deze diep in de vagina. Na inbrenging zal de zetpil snel zacht worden. Was uw handen voor en na inbrengen.

Soms is er sprake van vloeiing tijdens het gebruik van de Vaginor Plus vaginaalzetpillen Het gebruik ervan dient dan gestopt te worden, en 2 dagen na vloeiing pas weer hervat te worden. Neem voor de zekerheid altijd dameshygiëne, bijvoorbeeld een inlegkruisje mee onderweg.

Vaginor Plus is ook geschikt voor preventief gebruik en kan tijdens de zwangerschap gebruikt worden.

Contra-indicaties
Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor één van de bestanddelen, en niet tijdens menstruatie of tussenvloeiingen.

Bewaren
Afgesloten, donker, droog en koel (niet in de koelkast). Buiten zicht en bereik van jonge kinderen houden.

Disclaimer
Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Dit product is geen geneesmiddel en voorkomt niet per definitie dat een mens of dier ziek wordt.

Specificaties

  • Cydonia Vaginor Plus

Prijs

  • Prijs: €19,95

Koop

  • 4.2/5 Waardering (13 beoordelingen)
    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

    Ontvang gratis ons Soul Magazine met nieuws en blogs over onze activiteiten