Kies hier

  • Abhyanga Massage

    Ayurvedisch kookboek

Supervisie Jaar Traject

Supervisiejaar

Als je de 4-jarige Opleiding tot Tantric Inner Grounding Therapist hebt gevolgd, of als groep collega therapeuten uit een ander vakgebied begeleiding wil vanuit Tantric Inner Grounding Therapy door Jacqueline is het mogelijk te starten met een Supervisiejaar.

Dit is dus iets anders dan jaar 4 van de opleiding!

In de opleiding zelf ben je als sstudent al vanaf jaar 1 actief bezig met Supervisie en mentor begeleiding op de Super-Tor dagen. Een afkorting van Supervsie en Mentor gesprekken. Je leert op deze dagen sessies te geven en ook client te zijn wat je erg zal ondersteunen in je proces. Kijk bij de menuknop Opleidingen voor mer informatie hierover.

 

Supervisie na Jaar 4 of voor therapeuten uit andere vakgebieden of teams in bedrijven:

Je komt 2-maandelijks een dag bij elkaar met een groep collega's van minimaal 10 deelnemers. We werken met een client casus die iedereen in kan brengen.

Het doel van supervisie is ook de eigen stijl van werken (verder) te ontwikkelen. Hierbij staat de integratie van denken, voelen en handelen centraal. Dit altijd in de context van je beroep en organisatie waar je werkt .

Het is een leermethode die op drie niveaus kan worden weergegeven: bewustwording,  ( zien is acceptatie ) Een supervisietraject bestaat uit gemiddeld tussen de 6 รก 10 bijeenkomsten en minimaal 6 tot 10 deelnemers.

De tijden zijn elke Supervisie dag van 10.00 uur tot 16:00 uur. Data in overleg. Kosten 1000,00 euro per dag excl 21% btw voor bedrijven bij minimaal 6 deelnemers voor de gehele groep. ( dit bedrag deel je dus met elkaar).

Je kunt dus ook , als collega's Bodywork of Inner Child Work of Ayurveda of andere vakgebieden besluiten samen te komen voor de Supervisie olv Jacqueline.

Het is een procesmatige diepgaande kijk op je werk met clienten en je kan er veel baat bij hebben om steeds beter te leren uit de mechanismen van Overdracht en Tegenoverdracht te blijven.

Supervisie in een groep of Supervisie als coaching

Bij supervisie in een groep neem je de meeste verantwoordelijkheid voor je eigen proces. Jacqueline is in supervisiegesprekken vooral een klankbord voor datgene wat je zelf aandraagt. Dat kunnen verschillende dingen zijn: conflict(vermijding), talentontwikkeling en leer- of werkhindernissen. Door zowel je succeservaringen als je obstakels hierin te bestuderen,samen met anderen uit de groep, leer je meer over de manier waarop je dingen aanpakt.

Je kunt ook Supervisie Coaching gesprekken voeren met maar 1 collega of 2 of 3 of meer. We bepalen dan samen hoeveel sessies wenselijk zijn. De losse sessies duren ongeveer 2 uur per keer en kosten 150,00 euro per persoon excl 21% btw.

Bij coaching is er meer therapeutische ondersteuning dan in supervisie, maar, je eigen proces komt sterk aan bod tijdens deze vorm van Supervisie. Ook Toos Bartlema en Pieter Ruigewaard zijn bereikbaar voor Supervisie. Neem contact met ons op voor meer informatie en het afspreken van dit met jou op maat gemaakt traject.

Testimonials

Als twee zakenvrouwen bij uitstek waren we vooral los van elkaar bezig onze eigen concurrentiepositie te versterken. Daar heb je veel aan maar wat we misten was een draagvlak onder onze samenwerking. Bij de supervsie durfde ik me kwetsbaar op te stellen, iets wat eigenlijk not-done leek voor mij. Nu het draagvlak er is, bereiken we paradoxaal genoeg ineens veel meer. Er is vertrouwen en gezonde concurrentie maar vooral hechte samenwerking. Dank Jacqueline dat je dit voor ons in een aantal coaching sessies boven tafel hebt weten te krijgen. - Vivian Olthuis

Sluit je aan bij onze community!

Ontvang gratis ons Soul Magazine met nieuws en blogs over onze activiteiten