Kies hier

  • Abhyanga Massage

    Ayurvedisch kookboek

Mahayoni healing sessies

Mahayoni healing sessies


In het zachte weefsel van je yoni* kunnen blokkades zich zijn gaan vastzetten. Deze blokkades zijn ontstaan door negatieve seksuele ervaringen (kleine of grote), maar ook door niet volledig doorleefde emoties, meegekregen overtuigingen over seksualiteit of andere onverwerkte herinneringen.
De blokkades zorgen ervoor dat je levensenergie niet optimaal stroomt en je je niet volledig vrij en vrouwelijk kunt voelen.

Vooraf aan een Maha Yonisessie gaat ALTIJD een gewone sessie gegeven worden. Dit is , om er echt voor te zorgen dat je keuze voor deze massage heel bewust is en het ook het juiste is om te doen op dit moment.

Ook als je al eerder elders deze massages hebt ervaren volgen wij deze manier van werken. Dit is voor jou veilgheid. Je zult merken dat je eerder gewend bent te snel iemand deze precaire massage toe te vertrouwen en dat het al een deel van het proces is, hier heel zorgvuldig mee om te gaan.

 

In sessie 1 bespreken we alle mogelijke thema's die we kunnen tegenkomen omtrent emotionele blokkades in de yoni en kun je een start maken met de voorbereiding op de sessie na deze eerste sessie.

 

Je krijgt een aantal tips en oefeningen mee naar huis om je goed voor te bereiden.

Tijdens de Maha Yonimassage® worden je blokkades aangeraakt. Door deze aanrakingen kunnen er veel oude emoties loskomen en helen.

Eerst ontvang je een vier handenmassage om je lichaam te openen. Daarna verplaatst de massage zich langzaam naar je bekkengebied en vervolgens de buitenkant en de binnenkant van je yoni. Dit gebeurt met grote integriteit en in volledige afstemming met jou.

Deze bijzonder vorm van heling is ontwikkeld door Soul Tantra Institute.
Deze massage wordt alleen gegeven aan vrouwen die al kennis gemaakt hebben met Soul Tantra Institute, via sessies, een workshopdag of een retreat.

Je ontvangt de Maha Yonimassage® door Jacqueline Snelder en een assistente. Wij geven deze massage met z’n tweeën, omdat we op deze manier jou een veilige en geborgen bedding kunnen geven.

Daarnaast is het mogelijk dat je partner of een vriendin aanwezig is. In dat geval is er geen assistente bij en ondersteunt je partner of vriendin. Je partner of vriendin kan de massage eventueel overnemen, zodat hij of zij ook leert om de massage te geven.

Een yonimassage duurt 2 uur.
De prijs voor een massage door Jacqueline en een assistent is € 200,-. |  vanaf 1 september 2016 245,00 euro

De prijs voor de eerste sessie bedraagt 102,85 incl 21% btw en duurt anderhalf uur.

De prijs voor een Mahayoni Healing massage met je partner erbij is 200,00 euro | vanaf 1 september 2016 225,00 euro

* Yoni योनि betekend vagina en baarmoeder  in het Sanskriet en staat symbool voor het Universum.  Als we met Yoni alleen de vagina aan willen duiden zeg je in het Sanskriet: yonideśa योनिदेश , Maha betekent allerhoogste, waarmee we de Yoni zien als allerhoogste bron van leven.

Specificaties

Prijs

  • Prijs: €200,00
3.6/5 Waardering (67 beoordelingen)
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Ontvang gratis ons Soul Magazine met nieuws en blogs over onze activiteiten