Kies hier

  • Abhyanga Massage

    Ayurvedisch kookboek

Klachtenregeling

Klachtenregeling


Met ingang van 1 januari 2017 moeten alle zorgverleners in Nederland voldoen aan eisen die in het kader van de Wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen Zorg (Wkkgz) worden gesteld. Zowel al onze therapievormen als al onze opleidingen voldoen aan deze eisen.

Het kan voorkomen dat je als cliƫnt of student een klacht hebt over de geboden zorg. Onze voorkeur gaat ernaar uit dat je deze klacht rechtstreeks met ons bespreekt. We staan open voor je klacht of feedback. Mocht je dat om welke reden dan ook niet prettig vinden, dan bieden we je aan om gratis gebruik te maken van een onafhankelijke klachtenfunctionaris.

Indien de bemiddeling van de klachtenfunctionaris niet tot het door jou gewenste resultaat leidt, kun je je wenden tot de onafhankelijke en door het ministerie van VWS erkende geschilleninstantie KlachtenPortaal Zorg (KPZ). Dit kan alleen na het doorlopen van het eerste traject. Met ingang van 1 januari 2017 is Soul Tantra Institute bij KlachtenPortaal Zorg aangesloten. Ook is het opleidingsgedeelte van Soul Tantra Institute aangesloten bij www.ktno.nl waarbij er een klachtenregeling is voor studenten.

Zowel de klachtenregeling, klachtenfunctionaris als de geschilleninstantie van het KPZ zijn te bereiken via info@klachtenportaalzorg.nl. Het klachtenreglement van het KPZ, wat de basis voor onze klachtenprocedure is, vind je hier.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Ontvang gratis ons Soul Magazine met nieuws en blogs over onze activiteiten