vrouwencoach opleiding
Voor vrouwen

Info avond Women's Soul Coach opleiding

11 januari 2019

Welkom op deze gratis introductieavond voor de opleiding Women's Soul Coach

Sinds 2010 organiseert Soul Institute deze Jaaropleiding voor vrouwen. We zijn heel blij om de 8e en nieuwste versie van deze opleiding te gaan starten eind november. "Vrouwelijke gezondheid" staat dit jaar als thema centraal: niet alleen lichamelijke maar ook geestelijke gezondheid, en alles wat erbij hoort om jezelf en andere vrouwen te empoweren.
Schrijf je je in na de info avond dan krijg je een mooie vroegboekkorting voor de opleiding.

Door wie wordt de opleiding gegeven?
Door Jacqueline Snelder, met gastdocenten Leyla Cimen, Claudia van het Kaar, Kim Maartje Lakke en assistententeam. Deze opleiding is bedoeld voor vrouwen die professioneel coach willen worden en specifiek met vrouwen willen werken.Na dit jaar ben je in staat vrouwen te begeleiden als coach.
Leer alles over de kracht van het vrouwelijke en leer deze immense vrouwelijke kracht in te zetten als coach en begeleidster. In de opleiding Women's Soul Coach leer je zowel individueel als in een groep hoe je omgaat met processen van vrouwen die op weg zijn helemaal te leven vanuit hun eigen kracht en autonomie. Tegelijkertijd ga je zelf in een diepgaand proces van zelfkennis en belichaming van wie je bent en leer je krachtige tools om mee te kunnen werken als je vrouwen begeleidt.
Je leert het gehele Feminine healing traject van Soul Institute waarbij je via verschillende sessies en werkmethoden een vrouw kan ondersteunen naar meer zelfbewustzijn en een goed contact met haar eigen lichaam en inzicht in haar seksualiteit en de kracht die dat geeft als ze daar helemaal zelfbewust van is en autonoom in is.In het Women’s Soul Coach programma werken we vanuit de principes van Inner Grounding Therapie. Dit is een vorm van lichaamsgerichte psychotherapie die door Jacqueline Snelder is ontwikkeld.Tegelijkertijd ga je zelf in een diepgaand proces van zelfkennis en belichaming van wie je bent en leer je krachtige tools om mee te kunnen werken als je vrouwen begeleidt.
Inner Grounding Therapie is een vernieuwende vorm van therapie waarbij de kennis van moderne psychologische en neurologische ontdekkingen over Trauma en blokkades in het lichaam samen komt met kennis uit de filosofie van Tantra, Yoga en Ayurveda.

Het vernieuwende aspect kenmerkt zich doordat er steeds procesgericht naar de transformerende processen bij de mens gekeken wordt zodat de client zichzelf door middel van de werkwijzen en tools uit deze Inner Grounding Therapie helemaal kan leren kennen en zichzelf werkelijk van oude overtuigingen en blokkades kan bevrijden.
In de opleiding komen zowel de achtergronden als de werkwijzen aan bod uit het gehele veld van lichaamswerk, lichaamsgerichte psychotherapie, Ayurveda, Yoga, Tantra en groepswerk. Ook komen er vele natuurlijke vrouwelijke healing technieken aan bod vanuit de Ayurveda, Tantra en Yoga. 

De opleiding bestaat uit:

 1. Meerdaagse retreats: volg over een periode van 1 jaar 4 verschillende retreats waarbij je echt de diepte in kan gaan wat jou individuele proces betreft en leer jezelf kennen in al je facetten. De retreats hebben elk een ander thema.
 2. Losse studiedagen: Er zijn verschillende studieworkshops waarbij de onderwerpen die je leert verder uitgediept worden.
 3. Intervisie en supervisie.
 4. Sessie-oefendagen.
 5. Thuis- en online studie: Huiswerkopdrachten en het eigen maken van het gehele Feminine Healing traject in theorie en praktijk door zelf te oefenen. Online krijg je filmpjes en studiemateriaal wat je thuis op je eigen tempo rustig kan bekijken.
 6. Theorie examen
 7. Het zelf geven van een workshop. 
 8. Afstudeerscriptie over een onderwerp uit het Feminine Healing traject.

Retreats

Introweekend - 23-25 november 2018
Intro en ademen in warm water
Kosten: 275 euro (incl. verblijfskosten)

Retreat 1: 23-27 januari 2019
Jezelf leren kennen
Karakterstrukturen 1
Lichaamswerk

Retreat 2: 28-31 maart 2019
Shamanic transformation
Reiniging

Retreat 3: 19-22 september 2019
Ademwerk
Karakterstrukturen 2

Retreat 4: 8-10 november 2019
Jezelf laten zien
Voorbij de schaduw
Empowering & awareness

De Women's Soul Coach opleiding is een erkende Coach opleiding die opleidt tot gediplomeerd coach.
Als je het WSC programma goed hebt afgerond kun je instromen in jaar 3 van de opleiding tot Inner Grounding Therapeut. Deze opleiding gaat in jaar 3 verder met onderwerpen zoals: Relatietherapie en groepsdynamica.

vrouwencoach opleiding 2
Wanneer en waar is het?
 • Vrijdag 11 januari 2019 van 19.30 - 22.00 uur
  Centrum voor vrouwen, Sint Gerardusplein 3, Eindhoven

Vrouwencoach opleiding

Informatie en aanmelden:

Heb je vragen of wil je je aanmelden?
Bel dan naar: 06 30 443 108 of stuur een mail: info@soulinstitute.eu
Je kunt je ook aanmelden via Facebook

Vrouwencoach opleiding

Wat zijn de kosten?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Ontvang gratis ons Soul Magazine met nieuws en blogs over onze activiteiten