vrouwencoach opleiding
Voor vrouwen

Info avond Women's Soul Coach opleiding

8 november  2018

Welkom op deze gratis introductieavond voor de opleiding Women's Soul Coach

Sinds 2010 organiseert Soul Institute deze Jaaropleiding voor vrouwen. We zijn heel blij om de 8e en nieuwste versie van deze opleiding te gaan starten eind november. "Vrouwelijke gezondheid" staat dit jaar als thema centraal: niet alleen lichamelijke maar ook geestelijke gezondheid, en alles wat erbij hoort om jezelf en andere vrouwen te empoweren.

Schrijf je je in na deze avond dan krijg je een mooie vroegboekkorting voor de opleiding.

Door wie wordt de opleiding gegeven?

Door Jacqueline Snelder, met gastdocenten Leyla Cimen, Claudia van het Kaar en Kim Maartje Lakke en assistententeam. (studenten Soul Institute en Women's Soul Coach)

Wat is de Women's Soul Coach opleiding?

"Sta stevig als vrouw en begeleidster en neem leiding over je leven" - Jacqueline Snelder
Na dit bijzondere jaar ben je in staat vrouwen te begeleiden als coach.
Leer alles over de kracht van het vrouwelijke en leer deze immense vrouwelijke kracht in te zetten als coach en begeleidster.

In de opleiding Women's Soul Coach leer je zowel individueel als in een groep hoe je omgaat met processen van vrouwen die op weg zijn helemaal te leven vanuit hun eigen kracht en autonomie. Tegelijkertijd ga je zelf in een diepgaand proces van zelfkennis en belichaming van wie je bent en leer je krachtige tools om mee te kunnen werken als je vrouwen begeleidt.

Je leert het gehele Feminine healing traject van Soul Institute waarbij je via verschillende sessies en werkmethoden een vrouw kan ondersteunen naar meer zelfbewustzijn en een goed contact met haar eigen lichaam en inzicht in haar seksualiteit en de kracht die dat geeft als ze daar helemaal zelfbewust van is en autonoom in is. In het Women’s Soul Coach programma werken we vanuit de principes van Inner Grounding Therapie. Dit is een vorm van lichaamsgerichte psychotherapie die door Jacqueline Snelder is ontwikkeld.

Tegelijkertijd ga je zelf in een diepgaand proces van zelfkennis en belichaming van wie je bent en leer je krachtige tools om mee te kunnen werken als je vrouwen begeleidt.

De opleiding bestaat uit 7 pijlers:

1. Meerdaagse retreats: volg over een periode van 1 jaar 4 verschillende retreats waarbij je echt de diepte in kan gaan wat jou individuele proces betreft en leer jezelf kennen in al je facetten. De retreats hebben elk een ander thema.

2. Losse studiedagen: Er zijn verschillende studieworkshops waarbij de onderwerpen die je leert verder uitgediept worden.

3. Losse oefendagen: Je volgt intervisie dagen bij assistenten van de opleiding.

5. Thuisstudie: Huiswerkopdrachten en het eigen maken van het gehele Feminine Healing traject in theorie en praktijk door zelf te oefenen. Feminine Body&Heart practices (informatie hierover in pdf).

6. Online studie: Online krijg je regelmatig filmpjes, studiemateriaal wat je thuis op je eigen tempo rustig kan bekijken.

7. Zelf volgen van een oefenprogramma gedurende de gehele opleiding.

Soul Institute Student Community Learning

Leer samen met anderen bij de Soul Institute Community! Student Community Learning. Je ontmoet tijdens je studie studenten en deelnemers van Soul Institute tijdens de oefendagen tijdens oefensessies waarbij je de rol van coach, therapeut, cliënt of observator inneemt, als assistenten, Studenten assisteren in andere jaren van de opleiding tijdens intervisie werken we samen met andere studenten om te oefenen en tijdens losse workshops. Studenten kunnen, indien relevant, dag workshops volgen, inhalen of herhalen.
vrouwencoach opleiding 2
Wanneer en waar is het?
  • Donderdag 8 november van 19.30 - 22.00 uur
    Centrum voor vrouwen, Sint Gerardusplein 3, Eindhoven

Vrouwencoach opleiding

Informatie en aanmelden:

Heb je vragen of wil je je aanmelden?
Bel dan naar: 06 30 443 108 of stuur een mail: info@soulinstitute.eu
Je kunt je ook aanmelden via Facebook

Sluit je aan bij onze community!

Ontvang gratis ons Soul Magazine met nieuws en blogs over onze activiteiten