Retreat Orgasmic Art

Retreat Data: donderdag 19 september tot zondag 22 september 2019

Dit Blok is diepgaand en zul je in een veilige bedding mogen ervaren hoe het is als de levensenergie in je bekkengebied weer gaat stromen. Jacqueline laat, door middel van demonstraties, technieken uit de Tantra, Yoni massage, Yoni deblocking en pelvic release technieken uit het Reichiaanse lichaamswerk. Je bepaalt zelf hoever je mee wil doen tijdens de yonimassage zodat jou individuele grens volledig wordt gerespecteerd.

Op vrijdag maken we de hele dag gebruik van de Hottub in Centrum de Bron zodat ons lichaam ontspannen en open wordt. Heb je vooraf nog vragen over de inhoud van dit blok, bel dan gerust. Ook tijdens het blok is er ruim tijd voor individuele gesprekken en open ronde. Orgasmic Art, wat onderdeel is van het Tantrisch Vrouwen Coach traject.Een weekend voor vrouwen met al wat ervaring op het gebied van Tantra, die er voor open staan om Deep Bodywork te delen en te ervaren met andere vrouwen die hun levensstroom volledig willen openen.

Orgasmic Art

Is een diepgaand weekend. Je Yoni is dat waarmee je creatieve energie zicht ontwikkeld en je jou bewustzijn dieper ontwaakt.
Veel vrouwen ervaren dit weekend een hergeboren worden van wie ze werkelijk zijn. De eerste stap daartoe is in het weekend in elke stapel goed gaan voelen wat je wel en niet wil, qua aanraking voor jou Yoni. We begeleiden je graag in dit mooie proces, waar het er om gaat weer dieper samen te vallen met jezelf.

We starten om 20.00 . Je bent om 18:30 welkom bij www.centrumdebron.nl voor een warme maaltijd van soep, salade en brood.
In dit weekend staat het geven en ontvangen van een yonimassage centraal. Om deze massage voor te bereiden, zodat je je helemaal kunt openen hiervoor, doen we voorbereidende oefeningen en gaan we een hele dag in groepjes ademen in warm water.

 

 

 

Retreat Orgasmic Art

Cursus informatie

Startdatum 19-09-2019
Einddatum 22-09-2019
Max. deelnemers 25
Sluitingsdatum 19-09-2019
Locatie Centrum de Bron
Wij accepteren geen inschrijvingen meer

Jacqueline Ananya Snelder en haar team geven de retreat

Jacqueline Ananya Snelder is de oprichter van Soul Institute en therapeute en docente